Oana Ciocan, atacată de Faimoşi din cauza relaţiei cu Jador. „Nu sunteţi familia mea, nu mă cunoaşteţi suficient”

Oana Ciocan, participantă la Survivor România All Stars, a fost recent implicată într-un incident surprinzător cu echipa Faimoșilor. În ciuda faptului că Jador, partenerul său, nu mai este în competiție, Faimoșii au încercat să interfereze în relația lor. Această acțiune a bulversat-o pe concurentă, care a dezvăluit prin ce a trecut.

12 mart. 2024, 16:42
Oana Ciocan, atacată de Faimoşi din cauza relaţiei cu Jador. „Nu sunteţi familia mea, nu mă cunoaşteţi suficient”
Oana Ciocan, atacată de Faimoşi din cauza relaţiei cu Jador. Nu sunteţi familia mea, nu mă cunoaşteţi suficient"

Oana Ciocan, atacată de Faimoşi din cauza relaţiei cu Jador. În timp ce se afla în competiție, Oana Ciocan a fost abordată de cei din echipa Faimoșilor, care au încercat să o avertizeze în legătură cu Jador. Cu toate acestea, nu s-a lăsat influențată de încercările lor și a reafirmat încrederea sa în partenerul său. Cu calm și determinare, Oana Ciocan a explicat că relația dintre ea şi manelist este bazată pe încredere și că nimeni altcineva nu poate înțelege pe deplin dinamica dintre ei.

„Oamenii mulți tind să dea sfaturi din exterior, ei necunoscând ce este în interior. Mergeam să susțin un coleg sau o colegă, nu mai țin minte exact, pentru că m-a bulversat destul de mult întâmplarea. Lângă noi era și TJ, Duli și Ștefi de la Faimoși. L-a un moment dat, s-a uitat așa la mine și mi-a zis dacă sunt bine. Ștefi mi-a zis, ceva de genul, că să am grijă, că ei mă plac pe mine, că sunt un om bun și să am grijă de viitorul meu”, a povestit Oana Ciocan despre gestul Ștefaniei de la Faimoși.

Citeşte şi: Cum a apărut Oana Ciocan, după ce Jador a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Fanii au criticat-o pentru relația cu manelistul: „Meriți ceva mai bun!”

Mai mult, a respins ferm încercările Faimoșilor de a interveni în viața sa personală și a subliniat că este la Survivor pentru a se concentra pe competiție, nu pentru a permite altora să intervină în aspecte personale.

„Până la urmă, nimeni nu iubește în locul tău, nimeni nu suferă în locul tău. Nu sunteți familia mea, nu sunteți echipa mea. Nu mă cunoașteți suficient și nu aveți cum să vă băgați în relația mea. Niciodată. Suntem la Survivor. Hai să ne vedem de jocuri, de trasee, de câștig. Suntem la All Stars, nu suntem aici să vă băgați voi în viața mea personală”, a mai spus Oana Ciocan în apărarea lui Jador.