Oana Ciocan, fostă concurentă Survivor, le dă sfaturi noilor participanți: „Răbdare, ambiție și curaj!”

Oana Ciocan, fostă concurentă Survivor, va fi anul acesta doar spectator. Ce sfaturi are aceasta pentru noii participanți.

09 ian. 2023, 17:17
Oana Ciocan, fostă concurentă Survivor, le dă sfaturi noilor participanți: „Răbdare, ambiție și curaj!”
Oana Ciocan, fostă concurentă Survivor

Oana Ciocan a concurat la Survivor 2022, iar acum retrăiește o parte din sentimentele pe care le-a avut în competiție. Aceasta așteaptă începerea noului sezon și este curioasă de cum vor evolua concurenții de anul acesta.

Survivor 2023 va începe luni, 9 ianuarie, de la ora 20.30 și se dufuzează în fiecare luni, marți și miercuri, la Pro Tv.

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Oana Ciocan a dezvăluit că îi lipsește emoția pe care a trăit-o în Republica Dominicană, chiar dacă a fost o experiență grea. Totodată, fosta concurentă lea ofertit și câteva sfaturi Războinicilor și Faimoșilor de anul acesta.

„Am urmărit cu mare interes imaginile din noul sezon. Sincer, îmi este foarte dor de tot ceea ce a însemnat Survivor pentru mine și, da, chiar mi-am amintit de prima mea zi în competiție, amalgam de sentimente frumoase.

Citește și: Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi adversarii Faimoșilor

Încă nu îmi vine să cred cât de norocoasă am fost. Am atâtea amintiri frumoase și atâtea momente care m-au marcat, încât îmi este greu să am doar câteva preferate. Dar, cu siguranță, momentul în care am reușit să câștig primul meu totem de imunitate a fost preferatul meu. Iar cel mai greu a fost atunci când m-am accidentat la Individuale și nu am mai avut puterea să mă redresez. Aceste două momente și-au pus amprenta pe sufletul meu”, a declarat Oana Ciocan.

Citește și: Lista completă a „faimoşilor” de la Survivor 2023. Două concurente şi-au anulat nunţile!

Oana Ciocan, sfaturi pentru concurenții Survivor

„Dacă înainte nu știam cât de adevărată și dură este această competiție și criticam fără să știu ceea ce se întâmpla cu adevărat acolo, acum o să-i înțeleg din suflet pe toți concurenții. O să fie un sezon foarte interesant cu siguranță. Chiar dacă sună ciudat să spun asta, îmi lipsește setea de supraviețuire și tăria pe care Survivor ți le oferă. Acum rămâne doar să mă bucur pentru concurenți și, cu siguranță, nu o să pot mânca nimic atunci când ei o să se lupte pe traseu.Le-aș spune să aibă răbdare și încredere în puterile lor și să nu dispere fiindcă de la joc, la joc, o să se adapteze și o să devină mult mai buni. Răbdare, ambiție și curaj!”

, a mai adăugat fosta concurentă.