Oana, detalii de ultimă oră despre starea gravă de sănătate a Mioarei Roman: „Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf”

Oana Roman este disperată din cauză că mama ei, Mioara, are probleme grave de sănătate, iar aceasta va petrece sărbătorile în spital.

14 dec. 2021, 11:19
Oana, detalii de ultimă oră despre starea gravă de sănătate a Mioarei Roman: „Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf”

Oana Roman este copleșită de durere din cauză că mama ei , Mioara Roman, are probleme grave de sănătate. Mioara Roman a fost transportată de urgență la spital zilele trecute din cauza unei afecțiuni cardiace.

Mama Oanei Roman a ajuns la spital cu picioarele umflate, iar în urma analizelor, medicii au diagnosticat-o cu insuficiență cardiacă. Rezultatul examenului tomograf nu a fost deloc bun, deoarece medicii au depistat ceva suspect.

Oana Roman, criză de nervi! Ce a scos-o din minţi pe vedetă: „Am crezut că fac atac cerebral!”

„Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru Click!

În ianuarie anul acesta Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor după o complicație la colecist. Operația a decurs bine însă două luni mai târziu, a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Doctorii i-au scos un lipom infectat, iar după operație Catinca și Oana Roman au fost cele care au avut grijă în permanență de ea. I-au schimbat pansamentele și s-au ocupat de îngrijirea și toateleta mamei lor. Din cauza bolii, Mioara Roman nu își poate mișca o mână și are nevoie constantă să fie ajutată la activitățile zilnice. Refacerea nu a fost una simplă, nici pentru ea nici pentru fetele ei, însă fosta soție a lui Petre Roman a depășit cu bine momentul delicat.

Oana Roman zace la pat. Starea vedetei este îngrijorătoare: „Vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc”

„Mama nu se mai bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu câteva luni.