Oana Diana Leonte: „Relaţia pe care o am cu domnul Liviu Dragnea este una strict profesională”

Liviu Dragnea, în trecut într-o relație cu Irina Tănase, ar avea o nouă parteneră din APP. Oana Diana Leonte spune că nu este ea aceea.

26 iul. 2022, 20:39

Oana Diana Leonte a intrat de curând în politică, fiind secretar general la filiala APP din Sectorul 1 al Capitalei și un personaj cu influență la APP Buzău.

Referitor la presupusa relație cu Liviu Dragnea, aceasta a tarnsims pentru Fanatik că „viața personală trebuie să rămână personală, nu doresc să discut despre asta”.

Oana Diana Leonte a revenit pe facebook cu precizpri mai clare. „Am asistat cu profundă mâhnire la atacurile suburbane asupra persoanei mele și a unor colegi din partidul Alianța Pentru Patrie prezente în mediul online.
Viața privată a fiecărui cetățean nu trebuie să fie subiect de dezbateri publice.
Relația pe care o am cu domnul Liviu Dragnea este una strict profesionalã.
Am intrat în politică pentru că îmi doresc o Românie așa cum și-au dorit-o părinții și străbunii noștri.
Cred că tinerii din această țară sunt cei care pot reconstrui România cu credință în Dumnezeu, dreptate și adevăr.
Îi rog pe cei care au scris lucruri inventate să le șteargă urgent!”, a scris Oana Diana Leonte pe Facebook

Victor Ciutacu, despre noua iubită a lui Liviu Dragnea: „Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când singura știre despre tine e despre cât de mică e noua ta gagică tânără”

La rândul său, Liviu Dragnea a reacționat pe contul public de Facebook: „Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi.

Am spus de nenumărate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă.

Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba”

Liviu Dragnea rupe tăcerea despre presupusa iubită: „E doar începutul, băieţi!”