Victor Ciutacu, despre noua iubită a lui Liviu Dragnea: „Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când singura știre despre tine e despre cât de mică e noua ta gagică tânără”

Victor Ciutacu a comentat despre noua iubită a lui Liviu Dragnea, cea care i-ar fi luat locul Irinei Tănase.

26 iul. 2022, 08:21
Victor Ciutacu, despre noua iubită a lui Liviu Dragnea: „Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când singura știre despre tine e despre cât de mică e noua ta gagică tânără”

„Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când, după o lungă absență de pe sticlă, singura știre despre tine preluată la unison e aia despre cât de mică e noua ta gagică tânără. Sau, dacă preferi, cât de tânără a aia (nouă) mică. Mă rog, dacă mai ai în tine un pic de simț al ridicolului și un dram de luciditate”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

De câteva zile, în presă circulă informația că Liviu Dragnea și-a găsit liniștea în brațele noii sale iubite, Oana Leonte. La nici un an de la despărțirea de Irina Tănase, fostul lider al PSD a înlocuit-o deja pe aceasta cu o fostă sportivă.

Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” după care a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a făcut master în Sociologie, iar în prezent este profesoară de franceză.

Oana Leonte, tânăra care conduce organizația de tineret a partidului lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie, a făcut o serie de declarații despre informațiile privire la relația de dragoste pe care ar avea-o cu liderul politic. Trebuie precizat că Oana Leonte este prima domnișoară despre care s-ar spune că ar fi cea care a înlocuit-o pe Irina Tănase în inima lui Liviu Dragnea.

Tânăra nu a fost deloc încântată de ideea de a confirma sau infirma relația pe care ar avea-o cu Liviu Dragnea. ”Ar trebui să răspund la această întrebare?”, ne-a spus tânăra de 25 de ani în momentul în care a fost chestionată pe tema zvonurilor cu privire la relația cu Liviu Dragnea.

Încercând să ocolească un răspuns tranșant, Oana Diana Leonte a preferat să nu confirme, dar nici nu a infirmat, vreo secundă, că ar fi iubita lui Liviu Dragnea, liderul partidului politic din care face parte și în cadrul căruia conduce organizația de tineret.

”Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta”, ne-a precizat Oana Diana Leonte, sugerând că subiectele arzătoare ale politicii de zi cu zi sunt mult mai interesante decât relațiile șefului ei. Ba chiar, în momentul în care i s-a atras atenția că viața politică implică și o anumită deschidere când vine vorba de relațiile personale, Oana Diana Leonte nu a cedat. Dar tot nu a infirmat că s-ar iubi cu Liviu Dragnea. ”Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”, a declarat tânăra pentru Fanatik.

Oana Diana Leonte are 25 de ani și este din Buzău, acolo unde a absolvit liceul B.P. Hașdeu, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, în prezent fiind masterandă în Sociologie. De-a lungul timpului a lucrat și în marketing și publicitate, ea pozând chiar, la un moment dat, pentru o companie de băuturi fine.