Oana Ioniță, mărturisiri sincere după despărțirea de partener: ”Nu îl mai simt pe băiatul meu mai aproape de mine”

Oana Ioniță, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

03 ian. 2024, 19:32
Oana Ioniță, mărturisiri sincere după despărțirea de partener: ”Nu îl mai simt pe băiatul meu mai aproape de mine”

Oana Ioniță, fosta Bebelușă de la ”Cronica Cârcotașilor”, s-a despărțit de partenerul ei de viață, Florin Budnaru. În 2013 s-au căsătorit civil, iar nașul lor a fost Mihai Găinușă. Au împreună și doi copii, Isabel și Maxim. După zece ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

În urma separării, Maxim va rămâne cu tatăl lui, iar Isabela cu Oana. Divorțul lor nu e încă finalizat. Fosta dansatoare a mărturisit că recent i-a spus fiicei sale cine e tatăl ei biologic. Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic, ci e rezultatul relației pe care a avut-o cu un bărbat de origine spaniolă, David.

Oana Ioniță a spus că 2023 a fost extrem de dificil pentru ea din cauza despărțirii de soț. De asemenea, vedeta a mărturisit că între ea și fiul său s-a creat o distanță.

„Sunt lucruri care fac parte din viața mea, nu am cum să scap. Am trăit experiența divorțului, momentul de separare și de un nou început. Am increcat să găsesc o variantă în care copiii să fie lângă noi. Îmi e greu. (…) Vreau să mă gândesc la lucrurile bune. Despărțirea este un lucru negativ în viața fiecărui om. La mine a fost mai dureros pentru că nu îl mai simt pe băiatul meu mai aproape de mine, dar o am pe fetița mea, în ea îmi găsesc sprijinul. Este o lecție. Dacă nu trecem prin aceste lucruri nu învățăm și nu avansăm”, a declarat Oana Ioniță, potrivit spynews.ro.

Citește și Cine este bărbatul misterios care o face pe Anamaria Prodan să zâmbească. Are bani mulți și este un sportiv cunoscut în toată lumea

Întrebată ce își dorește de la noul an, Oana Ioniță a spus:

„Mi-aș dori să fiu mai echilibrată, trebuie să muncesc eu cu mine. E bien să gesti un om căruia să i te destăinui și să te eliberezi”.