Oana Ioniță, primele declarații după anunțul despărțirii: „Eu am iniţiat divorţul. Am încercat să ne salvăm căsnicia, dar nu am reuşit”

Oana Ioniță, primele declarații după anunțul despărțirii. Bebelușa și Florin Budnaru au decis să divorțeze după zece ani de căsnicie. Decizia a fost luată de fosta dansatoare de la Prima TV, după ce un an de zile să își salveze relația. Acum, a decis să vorbească despre motivele care au dus la separare.

26 mai 2023, 11:22
Oana Ioniță, primele declarații după anunțul despărțirii: „Eu am iniţiat divorţul. Am încercat să ne salvăm căsnicia, dar nu am reuşit”
Oana Ioniță, primele declarații după anunțul despărțirii

Oana Ioniță, primele declarații după anunțul despărțirii. „Consider că în decursul celor 10 ani, interesele noastre şi perspectivele noastre s-au schimbat. De la detalii simple, la lucruri mai complexe legate de viaţă şi de cum ne împărţim responsabilităţile în familie, în general. Încercăm să ne înţelegem şi să ajungem la o despărţire cât se poate de amiabilă”, a declarat Oana pentru Fanatik.ro.

Oana Ioniță, primele declarații după anunțul despărțirii

Bebelușa a explicat și de ce au ajuns în tribunal și nu au divorțat la notar. În prezent, ea și tenorul Florin Budnaru locuiesc încă împreună, până când se va decide ce se va întâmpla cu partajul, dar și cu custodia copiilor.

Citește și: Oana Ioniță a ajuns de două ori pe masa de operație! „Bebelușa” are genunchiul drept distrus: „M-am blocat energetic. Știi cum e cu karma, eu cred foarte mult în asta”

Odată ce a fost iniţiat în tribunal, nu se mai poate schimba. Aşa că divorţul se desfăşoară la tribunal momentan, dar sperăm să ajungem la un acord pentru că ştiu că perioada este destul de lungă, în anumite cazuri. Poate să existe o convenţie de comun acord şi la prima întâlnire să putem soluţiona separarea mai rapid.

Noi încercăm să ajungem la un acord cât de curând, cu divorţul în general, cu tot ce avem, de la custodie la proprietăţi, la casa în care locuim. Aşteptăm din punct de vedere legal, să vedem cum se pot soluţiona. Noi momentan locuim împreună. Încă locuim împreună pentru că e mai complicat.

Am discutat şi eu am iniţiat divorţul. Da, am încercat. În ultimul an chiar am încercat să ne salvăm căsnicia, dar nu am reuşit. Sunt oameni care merg mai departe sau care nu pot continua. Nu e vorba de altcineva la mijloc, e vorba pur şi simplu de noi, ca şi indivizi. Din punctul meu de vedere, nu mai există ( n.r. șanse de împăcare). Am încercat, am făcut tot ce era posibil. Consider că ar trebui să fim fericiţi fiecare cu viaţa lui şi să ne concentrăm pe copii”, a mai spus fosta bebelușă de la Prima TV.