Oana Lis, apel disperat ca să îl salveze pe Viorel Lis. La ce a recurs vedeta ca să facă rost de bani pentru tratamentul soțului ei

Oana și Viorel Lis trec prin momente grele. După și-a dus la amanet verigheta de aur, blodina cere acum ajutor financiar pe rețelele de socializare pentru recuperarea lui soțului său.

12 aug. 2022, 15:03
Oana Lis, apel disperat ca să îl salveze pe Viorel Lis. La ce a recurs vedeta ca să facă rost de bani pentru tratamentul soțului ei

Starea de sănătate a fostului primar al Capitalei se agravează de la o zi la alta. Informațiile vin chiar din partea soției sale, Oana Lis, care deși a ajuns la capătul puterilor, luptă în continuare pentru a-l salva.

Citește și Postarea cu care Oana Lis a stârnit controverse pe Internet: „Caut azil pentru un bătrân”

Pe lângă problemele de sănătate ale soțului său, diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, Oana se confruntă și cu probleme financiare. În urmă cu câteva zile, blondina a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că a fost nevoită să își vândă vergheta pentru a-i cumpăra soțului său un scaun cu rotile.

Vineri, Oana Lis a cerut ajutorul fanilor săi de pe rețelele de socializare pentru a-l putea trata pe Viorel Lis. Ea a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care a informat că va deschide un cont, iar cei care vor să o ajute, o vor putea face în scurt timp.

”Așa cum va ziceam, azi va cer ajutorul ptr Vio. I-am promis ca voi fi alături de el pana in ultima clipă și ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă in patul lui pana in ultima clipă. Problema e ca de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilitati cu un handicap locomotor si nu am stiut cât de greu e sa ai grija totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am stiut provocările unei persoane cu dizabilitati, care nu mai poate merge nici la doctor pentru ca nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici in 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am stiut cât de scumpa e o recuperarea făcută acasă, ca trebuiesc tot felul de creme ptr escare, cate bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata.
Eu voi lupta in continuare oricum ptr ca el este familia mea . Stiu ca Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteti si doriți să donați ptr el, ptr recuperare si o eventuală operație , acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Fostul edil al Capitalei a suferit în luna martie un infarct. Acesta a suferit o intervenție delicată, iar medicii i-au implantat un stent. De atunci, starea lui Viorel Lis s-a degradat văzând cu ochii. La finele lunii iulie, Oana Lis a fost nevoită să îl interneze din nou pe Viorel Lis, care nu se mai putea deplasa deloc, starea sa de sănătate degradându-se pe zi ce trece.

Citește și Oana Lis dezvăluie traumele teribile care i-au marcat copilăria: „Eram mică şi mi-era tare foame. Tata ţinea mâncarea ascunsă şi îmi spunea că doar el are dreptul să mănânce, că el munceşte”