Oana Lis a trecut prin clipe cumplite după ce Viorel a strigat-o ca din gură de șarpe: „Vino repede, îmi tremură mâinile tare!”

Oana Lis a tras o sperietură zdravănă, dar, în stilul său clasic, a tratat situația cu umor. Ea a povestit pe rețelele sociale ce s-a întâmplat cu Viorel.

05 mart. 2024, 16:35
Oana Lis a trecut prin clipe cumplite după ce Viorel a strigat-o ca din gură de șarpe: „Vino repede, îmi tremură mâinile tare!”
Oana Lis, clipe de groază din cauza lui Viorel, care se confruntă cu probleme de sănătate

Oana Lis își ține mereu urmăritorii de pe rețelele sociale la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Ea împărtășește cu cei care o apreciază atât momentele bune, cât și cele mai puțin bune.

Mai mult, în ciuda greutăților și a situației delicate prin care trece în ultima vreme, confruntându-se cu probleme de ordin finanaciar, dar fiind nevoită să-i fie alături non-stop lui Viorel care se confruntă cu probleme de sănătate, Oana nu și-a pierdut simțul umorului și reușește să le aducă zâmbetul pe buze celor ce o urmăresc, prin intermediul postărilor sale.

Citește și: Oana Lis, momente de panică, a venit ambulanţa pentru Viorel Lis: „Sunt zombie. Am fugit la medic, mă duc repede să iau compensatele, că se termină luna”

Oana Lis le-a povestit urmăritorilor săi de pe Facebook ce s-a întâmplat cu fostul edil, recend, făcând haz de necaz, transformând situația delicată într-una amuzantă.

„Eu cu Vio mai devreme:

-Oana, vino repede, să vezi cum îmi tremură mâinile tare.

Eu- De la ce vrei să fie, Viorele, de la Parkinson sau de la păcănele?!

El- De la păcănele.”, a scris Oana Lis, pe pagina personală de Facebook, la care a adăugat: „L-am făcut să râdă și să se detensioneze ca să iasă din criză și i-am dat și un tratament.

Umorul e cel mai important și sa nu te sperii într-o situație stresantă.” , a scris Oana Lis pe Facebook.

Citește și: Oana Lis iubește pe altcineva. Soția lui Viorel Lis simte fluturi în stomac, pentru prima dată după mult timp: „Non-stop mă gândesc numai la el”

În urmă cu doar câteva zile, soția lui Viorel Lis a trecut prin clipe cumplite, pentru că acesta nu s-a simțit bine, fiind nevoită să aibă grijă de el toată noaptea. Nici a doua zi nu a avut liniște, pentru că a fost nevoită să meargă la medic pentru o rețetă.

„Sunt Zombie azi, mă resimt. Că n-am putut dormi azi-noapte, căci a avut dureri neuropate groaznice Vio și am stat să-l oblojesc. Acum am fugit repede la medic să iau rețeta, că se termină luna și pierd compensatele. Eforturile nu ți le vede nimeni. Majoritatea mă întreabă direct și sunt interesați de „ce-mi lasă moșul…” pffff”, a scris Oana Lis pe rețelele sociale.