Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul primar în ultima vreme: „Între viață și moarte”

Oana și Viorel Lis sunt un cuplu ce a depășit limitele timpului, fiind de mai bine de 25 de ani împreună, în ciuda celor care nu au crezut deloc în iubirea lor.

02 apr. 2024, 08:46
Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul primar în ultima vreme: „Între viață și moarte”
Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul primar în ultima vreme: „Între viață și moarte”

Oana și Viorel Lis au trecut prin multe încercări și au demonstrat cât de puternică este, de fapt, dragostea lor. Fostul edil a trecut prin clipe grele în ultimii ani din cauza problemelor de sănătate, dar a avut norocul de a o avea pe blondină alături de el. Ea a povestit, recent, cum se mai simte acum și cum se desfășoară viața lor în prezent.

Citește și: Oana Lis, anunț îngrijorător pe internet. Fanii nu au înțeles ce se întâmplă cu soția lui Viorel: „Acesta a fost ultimul mesaj”

Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel Lis

Viorel Lis s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de grave în ultimii ani, dar soția lui i-a fost alături la orice pas și a renunțat la tot pentru a-l îngriji. Invitată recent în cadrul unei emisiuni televizate, Oana Lis a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața pe care ea și fostul edil o duc acum.

Blondina a povestit că Viorel Lis s-a închis în sine, având în vedere că nu mai poate să iasă atât de des din casă, iar acum tot ce are nevoie este să fie cu soția lui care îi este sprijin necondiționat.

„Nu a mai ieșit așa, decât dacă mă ajută cineva, că nu pot singură. E și mare. (…) Cum să zic, și-a creat acolo universul lui, în camera lui. După ce ai trecut prin multe momente între viață și moarte, foarte multe crize, infarct și multe operații pe care le-a avut, atunci ajungi să te bucuri de lucrurile simple. Nu mai ai nevoie așa din exterior, ai nevoie de o singură persoană, de strictul necesar”, a spus Oana Lis.

În urmă cu câteva luni, Viorel Lis a fost internat o perioadă în spital, iar Oana a fost singură acasă, însă a stat cu gândul numai la el. Aceasta a dezvăluit că îi simte energia peste tot în casă și nu se poate obișnui să stea fără el, având în vedere că au petrecut mai bine de două decenii împreună.

„Îți spun sincer, când a fost internat și eu eram acasă nu puteam, îi simțeam energia peste tot, dormeam cu televizorul aprins. Suntem împreună de 25 de ani. E o relație în care și eu m-am maturizat, am evoluat și am stat mai mult cu el decât cu familia mea acasă”, a mai spus Oana Lis.

Citește și: Viorel a răbufnit după ce a aflat că Oana Lis a vorbit cu Irinel Columbeanu: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea”