Oana Lis, anunțul despre moștenire: „Adio, săracilor!” Reacțiile internauților: „Te-ai scos, și pe nea Vio cui îl lași?”

În ciuda grijilor care-i apasă pe umeri, a responsabilităților uriașe pe care le are de când își îngrijește soțul bolnav și aproape imobilizat la pat, Oana Lis nu și-a pierdut simțul umorului. În spatele multor postări pe care le face pe rețelele sociale ai zice că se află un om complet lipsit de griji, căruia îi arde doar de glume. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel, doar că Oana alege să facă față necazurilor cu o picătură de umor.

06 feb. 2024, 17:05
Oana Lis, anunțul despre moștenire: „Adio, săracilor!” Reacțiile internauților: „Te-ai scos, și pe nea Vio cui îl lași?”

Oana Lis a avut dintotdeauna o viață tumultuoasă. O clientă fidelă a cluburilor și a localurilor de fițe, de ani buni, de când Viorel Lis s-a îmbolnăvit, s-a dedicat îngrijirii acestuia. Pe rețelele sociale are o comunitate uriașă de urmăritori care se bucură și se întristează alături de ea, care o susțin și o încurajează. Desigur, nu lipsesc nici criticii, dar aceștia nu reușesc să-i strice voia bună Oanei.

Recent, Oana a anunțat că a moștenit o avere impresionantă de la un prinț nigerian. Ea și-a anunțat fanii că urmează să-și ia rămas bun de la cei săraci din jurul ei și să înceapă o altă viață cu milioanele de euro primite, dar doar după ce îi va trimite și ea o sumă pentru transferul moștenirii.

Citeste si „Înnebunesc!”. Oana Lis a recunoscut totul, dar vrea să se revanşeze cu Viorel Lis. Ce vrea să-i aducă acasă fostului primar

Un prinț nigerian mi-a lăsat moștenire mie 100 de milioane €! Acum îi trimit 2000 € pentru transfer și adio, săracilor!”, a scris Oana Lis, pe contul ei de Facebook.

Este, desigur, vorba despe o glumă, vedeta făcând referire la unul dintre celebrele mesaje pe care fiecare dintre noi, probabil, le-a primit, în care presupuse persoane potente financiar vor să lase moșteniri uriașe oricui se nimerește. Evident, „beneficiarul” moștenirii trebuie să-i trimită acestei persoane o sumă destul de mare de bani, de ordinul miilor de euro, care ar reprezenta tot felul de taxe și pentru punerea în mișcare a formalităților prin care să intre în posesia moștenirii.

Reacțiile internauților după ce Oana Lis a anunțat că primește o moștenire de la un prinț nigerian: „Te-ai scos, și pe nea Vio cui îl lași?”

Fanii s-au prins de faptul că postarea vedetei este doar una care să stârnească amuzamentul și au comentat în conformitate, făcând și ei glume de tot felul pe acest subiect.

Ia-mă și pe mine”/ ”Bravo, te-ai îmbogățit”/ ”Ai scăpat de sărăcie”/ ”Doamne ajută să găsești un prinț bogat, ai și tu dreptul la fericire”/ „Te-ai scos, și pe nea Vio?”/ ”De cât timp visezi?”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Citeste si Oana Lis, confesiuni fără perdea: „Amantul meu e perfect”. Declarațiile controversate care i-au uimit pe fani