EXCLUSIV Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel: „Este pe oxigen de când a intrat în spital”

Oana Lis a spus adevărul despre starea lui Viorel, după ce s-a spus că fostul edil al Capitalei se află într-o stare gravă, după ce ambii s-au infectat cu Covid-19. Vedeta a declarat că se află în continuare internaţi la Institutul Matei Balş din Capitală.

16 nov. 2021, 23:26
EXCLUSIV Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel: „Este pe oxigen de când a intrat în spital”
Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel

Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel. Cei doi au contractat virusul şi imediat ce au văzut că testele au ieşit negative, au mers la spital. Vedeta se simţea şi ea destul de rău şi nu putea avea grijă de soţul, care nu se afla într-o stare bună, iar saturaţia începea să îi scadă.

Chiar dacă nu au făcut o formă gravă a bolii, nu se confruntă nici cu una uşoară. Ambii parteneri sunt în salon, însă Viorel Lis se află pe oxigen încă de la internare. Vedeta spune că îi pare rău că a amânat să se vaccineze cu doza trei, pentru că nu se ajungea aici, însă este optimistă că vor trece peste această boală.

Citeşte şi: Oana Lis, mărturii absolut cutremurătoare despre abuzurile din copilărie: „Tata mi-a furat inocenta primului sarut. Nu avea cine să mă protejeze”

Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel

Da, suntem la spital, probabil că toţi ne întâlnim cu virusul la un moment dat, acum s-a întâmplat şi cu noi. Amândoi suntem vaccinaţi şi nu avem o formă foarte gravă, dar trebuie să fim ţinuţi sub supraveghereEX medicală. Eu am încredere în medici, am venit din prima clipă la spital, pentru că ne era rău la amândoi şi nu puteam să am grijă de Viorel.

Nu am avut nevoie să ajungem la Terapie Intensivă, deoarece am venit din prima zi, când ne-am testat şi am văzut că lui Viorel a început să îi scadă saturaţia. Nu, soţul meu nu este într-o stare gravă. Este pe oxigen, în salon, de când a intrat în spital însă nu a făcut o formă gravă, dar nici una uşoară.

Facem tot ce putem, intră instinctul de supravieţuire foarte mult. Suntem trataţi bine, mă simt în siguranţă. Cred că sunt la cel mai bun spital din România şi mă simt în siguranţă. Noi am venit noaptea, nu ies din salon, nu văd de la geam nimic, nu este lume pe holuri.

Eram programaţi pentru doza trei şi nu ştiu de ce am amânat. Cred că scăpam, dacă făceam doza trei, pentru că eu am ieşit în fiecare zi, nu înţeleg de unde l-am luat tocmai acum. E un mister pentru mine, nu m-am mai îmbrăţişat cu cineva de doi ani, nu am mai fost pe la nunţi„, ne-a declarat Oana Lis.