Oana Lis, detalii PICANTE din dormitor: „Când mă culc cu Viorel…”. Ce cadou i-a făcut de ziua lui

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de 17 ani, iar fostul primar al Capitalei a împlinit recent 72 de ani. Relaţia lor a fost una cu năbădăi, dar în ciuda repetatelor suişuri şi coborâşuri ei au reuşit să rămână împreună.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 20:48
Oana Lis, detalii PICANTE din dormitor: „Când mă culc cu Viorel…”. Ce cadou i-a făcut de ziua lui

Oana Lis a rămas alătur de Viorel Lis în ultimii 17 ani, în ciuda problemelor cu care s-au confruntat în relaşie. Vineri seară, invitaţi la emisiunea „Agentul VIP”, cei doi au făcut declaraţii fără perdea.

„Nu pot să spun tot ce îmi doresc. Îmi doresc o relaţie foarte bună cu Oana. Am avut probleme din cauza unor persoane care spun prostii. Am încredere în Oana. Mi-a făcut cadou. Mi-a adus două fete în plus şi am servit masa împreună„, a spus Viorel Lis.

Soţia lui a oferit detalii picante din dormitor. „L-am aşteptat sexy, doar cu ochelarii… ca să o văd mai mare, mai bine”, a dezvăluit Oana Lis. „E mişto cu Viorel că dacă mă culc cu el… el uită!”, a comentat blonda.

Încurajat de mai tânăra sa soţie, Viorel Lis a început să braveze: „La mine extraordinar… vârsta inversă este exact măsura mea. La 72 de ani îmi doresc mulţi bani, petreceri, plimbări şi mi-aş dori şi o amantă mai tânără”, a afirmat Viorel Lis.