Oana Lis era să rămână fără 5.000 de euro. Capcana în care poate pica orice român: „Mi-a zis că e de la bancă!”

Oana Lis a evitat în ultimul moment o capcană care ar fi putut să o lase fără 5.000 de euro. Soția lui Viorel Lis a povestit cum a fost abordată și ce i-a dat de bănuit că s-ar putea transforma în victima unei escocherii.

25 mai 2021, 16:27
Oana Lis era să rămână fără 5.000 de euro. Capcana în care poate pica orice român: „Mi-a zis că e de la bancă!”

Oana Lis era să rămână fără 5.000 de euro. Vedeta a dezvăluit că a fost abordată în mediul online de un domn care a copleșit-o cu complimente şi care scria „într-o limbă română stricată”. Acesta, care s-a prezentat ca fiind directorul general al unei bănci în India și că ar fi primit o avere impresionantă ca moștenire din partea unei rude care a decedat, i-a spus că își dorește să vină în România pentru a o cunoaște.

Oana Lis era să rămână fără 5.000 de euro

Bărbatul i-a cerut Oanei Lis suma de 5.000 de euro pentru a putea intra în posesia moștenirii și pentru a pregăti actele aferente, iar mai apoi i-a promis acesteia că vor împărți suma de 2 milioane de euro. Așa cum era de așteptat, Oana Lis s-a prins imediat că la mijloc este vorba de o escrocherie, astfel că a încheiat orice cale de comunicare cu bărbatul care voia să o lase fără bani. „Există foarte multă fraudă online și noi femeile trebuie să fim atente. Am văzut și cazuri de femei care au fost păcălite. Oricum i se poate întâmpla. Îmi spunea ce frumoasă sunt și că vrea să vină în România.(…) mulți cred despre mine că sunt o proastă și ei deștepți. Deci este o glumă. Nu o luăm mot-a-mot. Nu consider că sunt la vârsta și destul de urâtă încât să trebuiască să dau bani la bărbați. Când voi avea 60 de ani nu exclud posibilitatea de a avea unul tânăr și de a-l întreține. Dar deocamdată nu sunt în acel punct”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Oana Lis, virală pe TikTok. Cu ce filmuleţ s-a remarcat: „Mâncam parizer cu unt”