Oana Lis îi satistiface plăcerile lui Viorel: „Nu este nicio rușine”

Oana Lis este extrem de îngăduitoare şi îi satisface toate plăcerile lui Viorel. Vedeta a dezvăluit faptul că fostul edil a suferit mai multe atacuri cerebrale şi a rămas cu sechele grave: nu mai poate să vorbească acum cursiv pentru că articulează greu cuvintele şi obosește repede.

26 ian. 2021, 21:06
Oana Lis îi satistiface plăcerile lui Viorel: „Nu este nicio rușine”
Oana Lis îi satistiface plăcerile lui Viorel

Oana Lis îi satistiface plăcerile lui Viorel. Toată lumea știe plăcerea lui Viorel Lis de a merge la jocurile de noroc, astfel că pentru a-i aduce un zâmbet pe față, blondina a condus kilometrii buni pentru a-și duce partenerul de viața la o sală de jocuri, unde să se bucure de cea mai mare plăcere a sa.

Citeşte şi: Viorel Lis, în stare gravă. Oana Lis: „Viorel are probleme de articulare a cuvintelor. Nu a apărut la tv pentru că nu poate vorbi mult”

Oana Lis îi satistiface plăcerile lui Viorel

A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi.

Este o plăcere controlată. Își permite și el. Atunci când ai avut mii de oameni în subordine, novelul tăi de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prin și ninsoarea.  Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat.

În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare.”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Oana Lis, făcută praf de fani pe reţelele de socializare

Oana Lis a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu ea în care se uită cam ciudat. Imaginea este însoțită și de un mesaj la fel de bizar!

Bună! Ce iti spune privirea mea!?…”, a scris Oana Lis, iar fanii au avut numai reacții negative la postarea divei și au criticat-o cu vârf și îndesat. Unul dintre internauți chiar i-a spus că este „beată mangă”!

Oana Lis a mărturisit că este „o persoană care nu are vicii”, așa că poate „să bea un pahar două de vin”. Mai mult, soția lui Viorel Lis a mărturisit că nu mai iese în cluburi, nu fumează, nu joacă jocuri de noroc, astfel că „nu e nici o problemă să faci o băută din când în când”.

Mă amuză, toate comentariile astea mă amuză, tocmai de aia le și provoc. Eu nu pot să pozez într-o persoană perfectă cum pozează multe, pun numai poze editate, acolo mi se văd cearcănele, era doar o poză din 100. Încerc să fiu cât mai autentică. Din păcate lumea mă compară cu alte persoane care par perfecte, dar când le vezi în realitate numai perfecte nu sunt” a mai spus Oana Lis.


loading...