Oana Lis, în lacrimi la cimitir. Vedeta nu s-a putut opri din plâns: „Au făcut parte din noi, din viata noastră”

Oana Lis, în lacrimi la cimitir. Vedeta a avut parte de momente triste, după ce a mers la mormintele celor dragi, să aprindă câte o lumânare pentru sufletul lor. Nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plâns, potrivit imginilor postate pe Internet.

09 ian. 2022, 19:20
Oana Lis, în lacrimi la cimitir. Vedeta nu s-a putut opri din plâns: „Au făcut parte din noi, din viata noastră”
Oana Lis, în lacrimi la cimitir

Oana Lis, în lacrimi la cimitir. Soţia fostului primar al Capitalei a publicat pe reţelele de socializare mai multe fotografii emoționante, dar și câteva rânduri în care și-a exprimat durerea.

Citeşte şi: Oana Lis, veste uriașă pentru Viorel Lis după ce a scăpat de Covid-19. „O să-l fac tătic!”

Oana Lis, în lacrimi la cimitir

În urmă cu mai mulți ani vedeta a pierdut mai multe persoane dragi din viața ei, printre care mama şi naşa ei.

Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu uităm si să-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt, dar au fost. Au făcut parte din noi, din viata noastră, din creșterea si evoluția noastră pe acest Pământ. Și să ne dam voie să fim și vulnerabili și să plângem puțin dacă ne vine pentru ca asa simte sufletul nostru.

Prima ciocolată mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Cand o vad in magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi și de copilăria mea.

Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată cand am sa pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Viorel Lis a cerut să-i fie pregătit locul de veci

Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, s-a simţit atât de rău din cauza Covid încât a crezut că nu va rezista şi a cerut să-i fie pregătit locul de veci.

În prima noapte când l-am internat pe Viorel am plâns tot drumul de la spital până acasă, a fost un șoc! Zilele au trecut altfel în spital cât am fost internați. Acum sunt pentru prima oară la volan, conduc, acum 2-3 zile am venit acasă”, a povestit Oana Lis.

Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare.

Acum sunt OK! Viorel este încă în convalescență, el se recupereză mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala”, a declarat Oana Lis.