Oana Lis, la un pas să îşi rupă gâtul pentru câteva pateuri amărâte. Cum a fost surprinsă vedeta

Oana Lis este, cu siguranță, celebră și pentru pofta ei de mâncare. Și, normal, ea a fost surprinsă - unde altundeva? - într-una dintre braseriile din București, de paparazzii. Doar că, din păcate, pentru câteva pateuri a ajuns într-o situație cel puțin dificilă.

04 mart. 2018, 07:24

Oana Lis pare să se bucure din plin de viața de divă a Bucureștiului, scrie spynews.ro. Și, zilele trecute, pe un frig de crăpau pietrele, Oana Lis și o prietenă de-ale sale a mers la braserie. Îmbrăcată lejer, semn că nu era prea deranjată de gradele multe cu minus de afară, a intrat într-un local scump, din nordul Capitalei. Iar acolo, după e a înfulcat rapid câteva pateuțe, de poftă doar, a băut o apă plată – de dietă – și s-a întins la vorbă. Și nu a stat deloc puțin, orele petrecute acolo fiind, pare-se, extrem de plăcute pentru Oana Lis, ea râzând la glumele amicei sale mai tot timpul. Și, la sfârșit, după ce prietena soției fostului edil al Capitalei a plătit nota, Oana Lis a ieșit mândră nevoie mare din local.

Citeşte şi Viorel Lis, detalii intime despre prima noapte de amor cu Oana. S-a întâmplat în străinătate

Doar că, chiar dacă ea nu era deranjată de frig, poleiul de afară nu a cruțat-o, Oana Lis fiind la un pas să își frângă gâtul în fața braseriei cu pricina. De altfel, speriată nevoie mare, trupeșa Oana a decis să se sprijine de brațul mai subțirii sale amice, lucru care, de altfel, s-a și întâmplat, scutind-o pe soția lui Viorel Lis de o căzătură care, cu siguranță, ar fi fost una cu urmări cât se poate de grave…

Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc. Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.