Oana Lis, mărturii absolut cutremurătoare despre abuzurile din copilărie: „Tata mi-a furat inocenta primului sarut. Nu avea cine să mă protejeze”

Oana Lis a dezvăluit într-un interviu cutremurător la Teo Show că a fost abuzată sexual timp de doi ani de către tatăl său.

21 oct. 2021, 14:05
Oana Lis, mărturii absolut cutremurătoare despre abuzurile din copilărie: „Tata mi-a furat inocenta primului sarut. Nu avea cine să mă protejeze”

Oana Lis a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că în copilărie a fost abuzată sexual timp de doi ani de către tatăl său.

Soția fostului edil a povestit un episod absolut cutremurător de pe vremea când ea avea 11 ani și când tatăl ei a abuzat-o sexual pentru prima dată.

Groaznicul moment s-a întâmplat în aceeași zi când fratele ei mai mic cu 8 ani a avut un accident în timp ce se juca și a căzut de la o înălțime de patru metri. Oana a povestit că ea își făcea lecțiile, iar mama era bolnavă în pat și nu a avut cine să-l supravegheze pe fratele ei.

„Fratele meu a căzut de la o înălțime de patru metri și l-a luat Salvarea, iar tatăl meu beat când a venit acasă a luat-o la bătaie pe mama pentru că a învinovățit-o pe ea pentru ce s-a întâmplat. A bătut-o groazni și atunci am cerut ajutor la vecini și a luat-o și pe ea Salvarea, iar eu am rămas cu tata singură acasă.

Îmi era îngrozitor de frică de el, orice ar fi spus nu puteam să mă opun. Răspunsul psihologic este că în acele momente îngheți. El a acționat atunci și în alte dăți, iar cei din familia mea nu m-au crezut. Eu nu am mai spus nimic pentru că el mă șantaja deoarece făcuse șapte ani de pușcărie pentru tentativă de omor și îmi spunea că va fi rău și își va pune capăt zilelor.” a povestit Oana Lis despre îngrozitoarea experiență.

Soția fostului edil a mai declarat că abominabila situație a durat timp de doi ani.

„Sunt amintiri pe care am încercat să le uit ca să mă simt o femeie normală, pentru  că mi-a furat inocența primului sărut, a primei iubiri cu un băiat. Făcea crize de gelozie, iar în familia mea nu avea cine să mă protejeze pentru că nimeni nu mă credea.” a mărturisit cu vocea tremurândă, Oana Lis.

Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică

Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică. În perioada izolrii, blondina a oferit consiliere gratuită, dar acum se pare că a decis un preț: o ședință de dezvoltare personală costă 97 de ron.

În plus, cei doritori, se pot abona la mesaje din partea Oanei, dacă își lasă adresa de mail pe site-ul acesteia. „Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, a scris Oana Lis pe site-ul ei.