Viorel Lis nu a fost căutat de nimeni de sărbători. Cum a reacționat Oana Lis

Oana Lis a vorbit despre motivul pentru care a ales să iasă singură în oraș și despre faptul că soțul ei, Viorel Lis, nu a fost sunat de nimeni de Crăciun.

28 dec. 2022, 23:21
Viorel Lis nu a fost căutat de nimeni de sărbători. Cum a reacționat Oana Lis
Oana Lis face mărturii tulburătoare

Viorel și Oana Lis au avut un an destul de greu. Fostul primar al Capitalei a avut probleme grave de sănătate, viața fiindu-i pusă în pericol. Probleme au fost și pe plan financiar, Oana fiind nevoită să le ceară ajutorul oamenilor de pe Facebook pentru a se descurca.

Oana Lis iese în oraș de una simgură

Oana a vorbit și despre motivul pentru care iese numai de una singură în oraș.

„Numai cine trece prin așa ceva poate să înțeleagă și pare ceva atât de simplu, să stai tu cu tine, tu cu gândurile tale, dar este foarte greu, mai ales cum eu aveam traume din copilărie, îmi era foarte greu să conștientizez anumite lucruri, anumite gânduri și atunci preferam să stăm în companii proaste, poate uneori cu prieteni falși, să trecem cu vederea anumite lucruri, doar ca să nu stăm singuri.

Citește și: Oana Lis nu scapă de probleme. Viorel Lis, imobilizat în scaun cu rotile, a fost citat la Tribunal

Eu sunt o persoană sociabilă și îmi place să ies, dar am avut multe dezamăgiri de la așa ziși prieteni sau oameni apropiați, care, după ce am avut și eu nevoie la greu, nu au mai fost alături de mine, au fost alături doar atunci când aveam bani și ne mergea bine, și am învățat să fiu eu cu mine, mai ales în perioada asta a sărbătorilor, tot din frica asta să nu rămânem singuri, mergem să ieșim cu tot felul de prieteni”, a declarat Oana Lis, la Antena Stars.

Citește și: Viorel Lis, un romantic incurabil. I-a făcut o declarație de dragoste în public Oanei Lis: „Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc”

Viorel Lis nu a fost căutat de nimeni de sărbători

„După ce am trecut anul acesta prin momente foarte grele, internări, experiențe aproape de moarte, cu infarctul (…) el e foarte fericit că este acasă, că este cu mine, eu încerc să am grijă de el cum pot. La început era trist în prima zi că nu avea niciun mesaj de la nimeni, e primul an în care nu a primit niciun mesaj, dar ușor, ușor, a doua zi de Crăciun, l-au mai sunat, a mai primit vreo 2-3 mesaje, dar primul l-a primit de la mine, i-am zis: hai, că dacă nu ai primit mesaje, îți dau eu”, 

a mai spus Oana Lis.