Oana Lis nu scapă de probleme. Viorel Lis, imobilizat în scaun cu rotile, a fost citat la Tribunal

Oana Lis trece prin momente grele. Viorel Lis a fost citat de Tribunal într-un proces legat de casa părintească.

22 dec. 2022, 14:51
Oana Lis nu scapă de probleme. Viorel Lis, imobilizat în scaun cu rotile, a fost citat la Tribunal
Oana Lis se descurcă tot mai greu

În preajma sărbătorilor, Viorel și Oana Lis se confruntă cu o problemă gravă. Ajuns la vârsta de 78 de ani, fostul edil al Capitalei a fost chemat la Tribunal, în contextul unui proces cu privire la casa părintească pe care o deține în Argeș.

Oana Lis nu trebuie să se ocupe de rezolvarea tutror problemelor, deoarece Viorel nu se poate deplasa. Chiar și așa, după ce au trecut împreună prin momente dificile, Oana nu l-a lăsat nicio secundă și nu se va întâmpla nici de data aceasta. Bărbatul are nevoie de îngrijire permanentă, așa că Oana nu pleacă niciodată de lângă el. Ea a declarat la Antena Stars că cineva va trebui să îi reprezinte la proces, deoarece ea nu se poate prezenta.

Citește și: Bombă în showbiz! Paula Seling are o fată de nouă ani. Abia acum s-a aflat! Cum arată Elena: „Este un copil extrem de sensibil, iubitor şi determinat”

„Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze. Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces.

Noi am încercat să ne înțelegem și să ajungem la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor. Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lu Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva”, a declarat Oana Lis, potrivit click.ro.

Oana Lis a slăbit pentru că nu-și mai permite să mănânce orice

Probleme de sănătate ale lui Viorel au adus și probleme financiare pentru cuplu. Oana nu-și mai permite viața pe care o avea înainte, și chiar ea recunoaște că a slăbit din cauza asta.

Citește și: Viorel Lis, un romantic incurabil. I-a făcut o declarație de dragoste în public Oanei Lis: „Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc”

Am slăbit! De când nu mai am bani, nu mai merg nici la evenimente, că mai mâncam pe acolo, dar clar că am slăbit. Uneori, eu nu mai am timp nici să mănânc. De fapt, despre asta e viața! Mi-a fost foarte greu, au fost perioade foarte grele pentru noi. Dar cu credință în Dumnezeu, cu puterea mea interioară, cu iubirea dintre mine și Viorel, că asta l-a salvat de multe ori, și-a dorit să trăiască pentru mine, trecem peste toate”, a declarat Oana Lis.