Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis după ce s-a spus că l-a dus la azil: „Are niște boli cronice care s-au agravat”

Oana Lis a venit cu noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Soția fostului politician are singură grijă de el de multă vreme.

11 oct. 2023, 22:37
Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis după ce s-a spus că l-a dus la azil: „Are niște boli cronice care s-au agravat”

În ultima perioadă, au apărut tot felul de zvonuri că Viorel Lis a fost internat la un cămin de bătrâni. Fostul edil al Capitalei nu a mai ieșit din casă din cauza stării sale de sănătate.

Citește și Oana Lis, pregătită pentru pierderea lui Viorel: „Am fost și la un curs pentru travaliul de doliu”. Care este starea de sănătate a fostului edil

Oana Lis, de profesie psiholog, a ținut să închidă gurile rele și a explicat că partenerul ei de viață e în continuare în locuința lor. Ea a spus că nu s-a gândit niciun moment la varianta de a-l duce la azil, chiar dacă se descurcă foarte greu.

„Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se vehiculează în aceste zile. Eu îl îngrijesc, acasă. Nu s-a întâmplat nimic grav! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat. Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese demult din casă. Nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, a dezvăluit Oana Lis despre starea de sănătate a soțului său, Viorel Lis, pentru click.ro.

De ce afecțiuni suferă Viorel Lis

În momentul de față, Viorel poate să se deplaseze doar cu ajutorul unui scaun rulant. Problemele lui s-au agravat din 2018, când a suferit un accident vascular cerebral. Mai mult, cu un an în urmă a ajuns la spital după ce a suferit un preinfarct.

Citește și Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat, că mi-e dor de el”

Viorel Lis a avut de suferit și în pandemie fiindcă a început să nu mai iasă deloc din casă. Din păcate, nu și-a putut trata sechelele locomotorii. Viorel Lis are semipareză la membrele inferioare și suferă de diabet. Soțul Oanei Lis are mai multe organe interne afectate din cauza acestei boli tot mai des întâlnite.