Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat, că mi-e dor de el”

Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit. Se știe că fostul edil al Capitalei are mai multe boli cronice care îl țin la pat de mai mult timp. El se luptă cu problemele de sănătate de mai mulți ani, iar soția sa îi este asistentă zi și noapte.

05 oct. 2023, 22:34
Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat, că mi-e dor de el”
Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit

Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit. Toată lumea s-a alarmat când a auzit vestea, însă blondina a declarat că informațiile mi sunt adevărate, fiind și ironică pe rețelele de socializare cu privire la acest aspect.

Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de el și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Oana Lis, strigăt de ajutor pe rețelele sociale, după ce a scăpat de cancerul de piele: „Trebuie să încep terapia radio-chimio. Nu vreau să mor”

Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit

Vedeta a vorbit despre starea soțului ei și a mărturisit că bolile pe care le are s-au mai agravat și nici psihic nu este foarte bine.

Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click.ro.

Soția lui Viorel Lis merge la cursuri de „travaliu de doliu”, acolo unde ar învăța cum să facă față mai bine unei pierderi importante în viață.

Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparți de cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a declarat Oana Lis.