Oana Lis, sfătuită să facă OnlyFans pentru bani! Cum a reacţionat soția fostului edil al Capitalei

Oana Lis este disperată din cauza problemelor financiare. Face eforturi uriașe ca să-și susțină soțul, dar nu şi-a pierdut umorul.
Alina Costache
24 mai 2024, 22:25
Oana Lis, sfătuită să facă OnlyFans pentru bani! Cum a reacţionat soția fostului edil al Capitalei

Oana Lis este foarte activă în mediul online, acolo unde le mai cere ajutorul oamenilor care o urmăresc, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, soția fostului edil al Capitalei s-a văzut nevoită să vândă mai multe bunuri din casă, însă aceasta a fost o soluție de moment.

Acum, femeia și-a întrebat prietenii de pe Facebook ce platforme poate încerca pentru a câștiga un ban cinstit, iar răspunsurile unor bărbați au surprins-o de-a dreptul. Unii au întrecut limita și i-au sugerat să se apuce de OnlyFans, o platformă destinată adulților.

Clipele grele prin care a trecut Oana Lis după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele: „Știam că viața e destul de scurtă”

„Bărbații, mesaje -„Fa-ti OnlyFans!”. Da, cred că aș produce ceva acolo…dar…Măi, pe mine dezbrăcată total mă vede doar cine mă iubește în viața asta. Ține de respectul de sine, să nu aibă acces oricine la tine”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

Cum arată apartamentul în care locuiesc Viorel și Oana Lis
Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, locuiește alături de soția sa, Oana, într-un apartament modest din Capitală. Pentru că au o situație materială dificilă, cei doi au decis să vândă mai multe obiecte din casă, iar acum mulți se întreabă cu ce au mai rămas și cât de diferit arată locuința lor.

„Când am plecat din primărie, a fost o categorie de oameni care nu mă mai băgau în seamă. Unii, din invidie, mai ales rudele, nu mai vorbesc cu mine. Vezi, Doamne, ce am făcut eu, ce am ajuns. Dacă mă îmbogățeam, nu stăteam în cămăruța asta”, a spus Viorel Lis în urmă cu ceva timp pentru un post TV.

„Aș vrea să vând ceva de la Viorel sau de la mine ca să fac rost de bani pentru ceva ce îmi trebuie. Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal? Aștept idei”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, disperată din cauza problemelor financiare. Face eforturi uriașe ca să-și susțină soțul: „Nu pot să mă mai prefac, am nevoie de bani”

Oana Lis e foarte activă pe Social Media, unde le povestește urmăritorilor săi toate experiențele prin care trece, fie bune sau mai puțin bune.

Oana Lis le-a spus recent urmăritorilor că, chiar dacă e mereu cu zâmbetul pe buze, simte că nu mai poate să se prefacă și mărturisește că are nevoie de bani.

Citește și Cum arată casa din Pipera a Andreei Tonciu! Vedeta vrea să vândă locuința proaspăt renovată. La ce preț să se aștepte doritorii

„Știu că par așa că sunt ok, că râd, că glumesc, dar în sinea mea trebuie să recunosc că am nevoie de bani, nu pot să mă mai prefac, în sinea mea am nevoie de bani, mă înțelegeți?”, a spus Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Nu e prima dată când Oana Lis vorbește despre problemele ei financiare. Ea și Viorel Lis trec printr-o perioadă mai dificilă, de când fostul edil al Capitalei are și probleme de sănătate și costurile pentru îngrijirea lui se ridică la sume foarte mari.

La un moment dat, din nevoie de bani, Oana Lis a început să-și vândă lucrurile personale ca să poată achita cele necesare. A renunțat la plăcerile și nevoile ei pentru a avea grijă de Viorel Lis.

„Zicea cineva să pun și parfumuri la vânzare. Mi-a venit să râd! De nervi nervoși. Știți de cât timp nu mi-am mai cumpărat eu pentru mine un parfum!? De 3 ani. Doar apă și săpun. Și bineînțeles feromonii mei personali unici!!!… Și mă mai dau în mall cand mi-e dor să miros parfumul meu preferat(…). Dar au fost multe dați în anii ăștia când am dat și 1.000 lei pentru o programare la un medic bun pentru Vio. Și am făcut-o cu tot dragul”, a scris Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Citește și Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Cum au fost ultimele zile din viața mamei ei

Oana Lis, anunț neașteptat: „La mulți ani amantului meu iubit”. Fanii au rămas șocați

Oana Lis e foarte activă pe rețelele sociale și le povestește urmăritorilor săi tot ce i se întâmplă. În data de 21 mai, când se sărbătoresc cei cu numele de Constantin și Elena, Oana Lis a făcut o urare mai specială.

Citește și Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu”

„La mulți ani amantului meu iubit, Costel, și de asemenea, soției lui, Elena. Vă mulțumesc că existați”, a scris Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Internauții s-au amuzat copios pe seama postării sale.

Ce probleme de sănătate are Viorel Lis. Oana Lis a spus totul

Viorel Lis are probleme de sănătate de mai mulți ani, iar Oana îi e alături în fiecare moment. Vedeta suferă foarte tare când îl vede că se chinuie.

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți, săracul, au început sa se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce niciun ou fiert de Paște, mi-era așa milă. Mă gândeam la o proteză mobilă pentru el, d-aia elastică, cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și as avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la cineva. Am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face. Știți pe cineva care se ocupă ok de asta ?!”, a scris Oana Lis pe rețelele sale de socializare.

Citește și Alex Dobrescu, declarație de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia pe care am iubit-o și pe care o voi iubi cel mai mult în viața asta”

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Vreme extremă în România: Coduri roșii și temperaturi record în sudul țării
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?