Oana Lovin, diagnosticată cu o boală teribilă. „Medicii mi-au mai dat cel mult cinci ani de viaţă!” VIDEO

Oana Lovin a devenit celebră în spațiul public după ce a participat la protestele împotriva Guvernului.

30 apr. 2021, 16:31
Oana Lovin, diagnosticată cu o boală teribilă. „Medicii mi-au mai dat cel mult cinci ani de viaţă!” VIDEO

Oana Lovin, diagnosticată cu o boală teribilă. Figură pe scena politică și vedetă în industria de videochat, Oana Lovin a acceptat invitația lui Mădălin Ionescu de a participa la emisiunea pe care acesta o moderează la Metropola TV.

Oana Lovin, diagnosticată cu o boală teribilă

„Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted!”, i-a spus Oana Lovin lui Mădălin Ionescu. „Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana Lovin.

Scandal în faţa Ministerului Sănătăţii. Ce i-au strigat Oana Lovin şi Codruţa Cerva secretarului de stat Andreea Moldovan

Oana Lovin a crescut printre mineri, în Valea Jiului. Lider de sindicat, tatăl ei a aplicat în educația fiicei sale modelul conservator, modelul părintelui român. „Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni”, a mai spus Oana Lovin.

Oana Lovin a răbufnit la adresa lui Clotilde Armand: „Fetele de la videochat, surorilor, ieşiţi la vot şi taxaţi-o!”

„Îmi amintesc că m-am apropiat, la un moment dat de băiatului unui important om din Valea Jiului. Tata s-a supărat foarte tare atunci. Mi-a spus că locul meu nu e în Valea Jiului, eu sunt deșteaptă și trebuie să ajung un om mare. Îmi spunea că dacă rămân acolo, nu voi avea viitor. De departe cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost acela că nu trebuie să depind niciodată de un bărbat!”, a încheiat Oana Lovin.


loading...