Oana Lovin se implică în scandalul gunoaielor din sectorul 1. Ce „cadou” i-a dus lui Clotilde Armand

Oana Lovin se implică în scandalul gunoaielor din sectorul 1. Celebra protestatară i-a făcut "cadou" primăriţei un covor din saci negri de gunoi.

13 dec. 2020, 16:10
Oana Lovin se implică în scandalul gunoaielor din sectorul 1. Ce „cadou” i-a dus lui Clotilde Armand

Oana Lovin este revoltată de situaţia din sectorul 1 al Capitalei.

„I-am întins doamnei Clotilde un covor binemeritat, covor roșu nu merită, a demonstrat asta, așa că i-am făcut un covor din saci negri, familiari doamnei Clotilde, pentru că aceeași saci au fost folosiți pentru frauda de la Sectorul 1, celebra fraudă, cu care voluntarii au cărat seci de saci.

Acum nu știu unde au dispărut, ar fi trebuit să vină și să strângă gunoaiele din sector. Dar au dispărut sau i-a angajat doamna Clotilde în una dintre multele direcții pe care le-a înființat de curând în primărie”, a spus Oana Lovin la România Tv.

Oana Lovin: Este inacceptabil să umplem Bucureştiul de gunoaie

„Au venit foarte mulți cetățeni nemulțumiți. Se vede cu ochiul liber gunoiul, sacii de gunoi pe la toate colțurile din sector, este inacceptabil ca într-un an de pandemie, când sănătatea noastră este în pericol, să mai umplem Bucureștiul de gunoaie, de șobolani și de gândacii care au ieșit din case, pentru că mureau de frig din cauza lui Nicușor Dan.

Este inacceptabil acest comportament, care trebuie sancționat de la început, ca să nu ne trezim că vine doamna primăriță cu cine știe ce idei sau abuzuri”, a mai precizat protestatara.

Citeşte şi Scandalul gunoaielor din sectorul 1. Clotilde Armand, atac la Gabriela Firea: Luați diamantele de la Tudorache și plătiți facturile

Reamintim că Romprest gunoaiele din sectorul 1 al Capitalei, deoarece Primăria nu și-a plătit facturile.

”Sunt într-o situație dificilă deoarece nu pot să dispun plata facturilor Romprest în situația în care știu că facturile nu sunt întocmite corect. Chiar dacă aș avea fondurile financiare necesare, chiar dacă aș avea banii, chiar dacă aș vrea să plătesc măcar o mică parte din aceste facturi ca ei să își plătească angajații, ca ei să plătească mai departe gropile unde ajung deșeurile, nu pot să folosesc bani publici pentru a achita niște facturi știind că nu sunt întocmite corect”, a declarat Clotilde Armand în cadrul şedinţei de Consiliu Local, potrivit Hotnews.

Edilul a spus că Primăria mai are facturi neachitate către Romprest în valoare de 94 milioane lei, deși Primăria a plătit de la începutul anului către companie 189 milioane lei.

Intreaga situatie a atras si atentia Garzii de Mediu. Inspectorii trimisi sa evalueze si sa caute o posibila solutie au fost insa interzisi in sediul primariei. Clotilde Armand i-a tinut la usa si a refuzat orice dialog cu ei.