Oana Manea, după victoria cu CSM Bucureşti, din Liga Campionilor: Voi dormi cu trofeul!

Jucătoarele de la CSM București au sărbătorit imediat după cucerirea trofeului Ligii Campionilor. La microfonul Dolce Sport, două dintre eroinele succesului, Oana Manea și Isabelle Gulden, au comentat momentul istoric.

08 mai 2016, 18:51
Oana Manea, după victoria cu CSM Bucureşti, din Liga Campionilor: Voi dormi cu trofeul!

O să iau acasă trofeul în miniatură. Voi dormi cu el. Înainte de meci nu am putut dormi. Am știut că noi vom câștigat. Cred că nimeni nu se aștepta să reușim asta chiar în primul an. Așteptăm cât mai multă lume în București. Este ceva minunat. Nu știu dacă a fost vreodată Cupa Ligii Campionilor în România. Suntem foarte fericiţi„, a spus Oana Manea.

Citeşte şi Antrenorul lui CSM Bucureşti: Am jucat ca nişte nebuni. Să câştigi Liga Campionilor la Budapesta e extraordinar

Nu mă interesează trofeul de cea mai bună marcatoare. Toată echipa a jucat extraordinar azi. Este ca un copil pentru noi acest trofeu. Este bebelușul nostru„, a mentionat Isabelle Gullden, care a câştigat titlul de golgeteră a Ligii Campionilor.

Citeşte şi CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor. Finala cu Gyor a fost dramatică, decisă la 7 metri

CSM București a câștigat Liga Campionilor la handbal feminin, după ce a trecut în finală de Gyor, chiar la Budapesta, în urma loviturilor de departajare, scor 29-26 (4-1 după aruncările de la 7 metri).