Oana Marica, iubita lui Adrian Mititelu Jr, surprinsă în compania altui bărbat. Partenera „Prințișorului Craiovei” a luat masa cu un italiano vero: „Bine ai venit în România”

Oana Marica, iubita lui Adrian Mititelu Jr, a ieșit să ia masa în oraș în compania unui alt bărbat, lăsându-l pe „Prințișorul Craiovei” acasă.

04 oct. 2023, 19:12
Oana Marica, iubita lui Adrian Mititelu Jr, surprinsă în compania altui bărbat. Partenera „Prințișorului Craiovei” a luat masa cu un italiano vero: „Bine ai venit în România”
Oana Maric, surprinsă în compania unui alt bărbat

Oana Marica a ieșit să ia masa în oraș, dar nu cu iubitul ei Adrian Mititelu Jr, ci cu un alt bărbat. Aceasta nu s-a ascuns, ea fiind cea care a urcat și o fotografie în acest sens pe InstaStory. Ea a precizat că cel cu care a ieșit la masă este un afacerist italian.

„Bine ai venit în România, prietenul meu”, a scris Oana Marica, publicând o poză cu ea și omul de afaceri.

Citește și: Adrian Mititelul Jr. nu se sfiește să își răsfețe iubita. Cum s-au distrat Oana Marica și fiul patronului de la FCU Craiova pe plajele de la malul Mării Negre

Oana și Adrian Mititelu Jr formează un cuplu de ceva timp. Cei doi s-au afișat în spațiul public de mai multe ori și chiar au fost surprinși sărutându-se la un moment dat. În trecut, ea a mai avut o relație și cu Marius Niculae, dar ar fi fost o relație tumultoasă presărată cu multe scandaluri.

Cum au fost surprinși Adrian Mititelu Jr și Oana Marica

Adrian Mititelu Jr și Oana Marica au mers într-un centru comercial din București și, la fel ca doi oameni obișnuiți, au cumpărat un televizor. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în timp ce discutau despre achiziția pe care urmau să o facă. În cele din urmă s-au pus de acord, iar un angajat al magazinului i-a ajutat, ducând televizorul la mașină și punându-l în portbagaj.

Citește și: Fiica lui Adrian Mititelu face furori pe Instagram. Cât de frumoasă este Gabriela, mândria patronului de la FC U Craiova

Oana Marica mărturisea în trecut că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, dar a refuzat fiecare cerere pentru că nu se vedea o femeie măritată.

„Am avut câteva cereri în căsătorie, dar nu știu, și căsătoria asta e un lucru destul de important pe care trebuie să-l faci în viață. Eu nu mă văd azi căsătorindu-mă, făcând un copil, mânie divorțând, făcând alt copil cu următorul… Mi se pare prea mult pentru mine, parcă deja am trăit mult în urmă, să mai trăiesc și mult de aici încolo, intens, nu aș vrea”, declara Oana Marica în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei