Oana Mizil, despre Marian Vanghelie: un romantin incurabil VIDEO

Marian Vanghelie este un romantic incurabil. Aşa îl descrie partenera sa de viaţă, Oana Mizil. Ea spune că primarul Sectorului 5 a cucerit-o cu multe gesturi frumoase: Vanghelie îi trimitea noaptea 200 de trandafiri roşii pentru a o impresiona. După un an de relaţie cei doi spun că sunt îndrăgostiţi ca doi adolescenţi.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 09:20
Oana Mizil, despre Marian Vanghelie: un romantin incurabil VIDEO

E un model de înţelepciune, de inteligenţă, e un om cu principii, cu reguli de viaţă foarte stricte şi foarte ferme”. Aşa îl vede Oana Mizil pe iubitul său Marin Vanghelie într-un interviu pentru revista „OK”.

„Pot doar să spun că mi-a adus coşuri imense de trandafiri roşii. Mă trezeam noaptea, la ora două, că suna cineva la uşă cu un coş imens de 200 de trandafiri roşii splendizi” şi-a amintit Oana Mizil. Cei doi au acum o relaţie stabilă care se va finaliza cu o căsătorie.

Acum avem o relaţie matură, stabilă, care a crescut într-un an şi s-a întărit cât alte relaţii în zece. Dacă Dumnezeu vrea, aşa va fi. Cred foarte mult în Sfânta Fecioară şi în Dumnezeu, care niciodată nu m-au lăsat. Şi dacă aşa va trebui, să fiu măritată cu Marian Vanghelie, aşa va fi” a mai spus Oana Mizil.

Cu sau fără nuntă, Oana Mizil vorbeşte de copii şi spune că îşi doreşte mai mulţi copii cu Marian Vangelie. „Realist vorbind, sper că voi avea cel puţin un copil, pentru că atunci o să fiu definitiv împlinită, completă, ca femeie” mai spune Oana Mizil.

Primul care a mărturisit relaţia de dragoste dintre ei a fost primarul sectorului 5 în luna ianuarie a acestui an, când au fost fotografiaţi de paparazzi într-o vilă din sudul Franţei.