Oana Mizil, în vizită la Marian Vanghelie: „Este bine. Face sport”

Primarul sectorul 5 Marian Vanghelie, aflat în arestul Poliţiei Capitalei, a primit, joi, vizita iubitei sale Oana Mizil. La plecare, aceasta le-a declarat jurnaliştilor că edilul se simte bine, face sport şi că speră să se întoarcă cât mai repede acasă.

16 apr. 2015, 10:29
Oana Mizil, în vizită la Marian Vanghelie: „Este bine. Face sport”

Marian este încrezător. Este bine. Cu sănătatea este foarte bine. Face sport. Are colegi de cameră pe care îi cunoaşte foarte bine. Mie nu-mi rămâne decât să mă rog şi să sper că o să vină acasă alături de noi, alături de mine, de familia lui. Asta este tot ceea ce sper şi mă rog pentru acest lucru„, a declarat Oana Mizil.

Iubita lui Marian Vanghelie le-a mai spus jurnaliştilor că vizitele pe care le face la arestul Poliţiei Capitalei au făcut-o să se întoarcă cu gândul în timp, în urmă cu 25 de ani, când îşi vizita bunicul închis „pe nedrept” tot în arestul central.

Marian Vanghelie este în arest preventiv din 14 martie şi este acuzat că a luat mită 90 de milioane de euro pentru a acorda preferenţial lucrări de reabilitare a unor blocuri din sectorul 5. Pe 8 aprilie, instanţa a prelungit cu încă 30 de zile măsura arestului preventiv, hotărârea putând fi, însă, atacată.

CITEŞTE ŞI: Marian Vanghelie primea ŞPĂGI pentru construcţia de şcoli. Lua banii în sacoşe de plastic