Oana Mizil, prima reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins în compania unei blonde. „O cunosc pe acea doamnă!”

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în luna noiembrie a anului trecut, după 11 ani de iubire. Recent, fostul edil a fost surprins în compania unei femei, la un restaurant din București.

01 feb. 2023, 22:38
Oana Mizil, prima reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins în compania unei blonde. „O cunosc pe acea doamnă!”

Oana Mizil a vorbit despre imaginile în care Marian Vanghelie a fost surprins recent alături o femeie, la un cunoscut restaurant din Capitală.

Imaginile surprinse de paparazzi Cancan au ajuns și în atenția fostei sale partenere de viață, care a spus că o cunoaște pe femeia cu care a luat masa. Mai mult decât atât, aceasta spune că a fost doar o întâlnire de afaceri.

Citiți și: Cum arată Oana Mizil după despărțirea de Marian Vanghelie! Unde și cu cine a fost suprinsă de paparazzi

Oana Mizil spune că o cunoaște pe femeia cu care a fost surprins Marian Vanghelie

„Despre acele imagini care au apărut cu Marian pot să spun că o cunosc pe acea doamnă. Au avut doar o întâlnire de lucru, nu este problemă”, a spus Oana Mizil.

De când s-a despărțit de fostul primar al Sectorului 5, Oana Mizil se pare că este foarte liniștită. Ea și fiica sa, Maria, au fost împreună în vacanță, în Italia, unde s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună.

Afacerista a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Marian Vanghelie și comunică mai des, mai ales că au împreună și o fetiță.

„Suntem bine, și eu și fetița. Tot timpul vorbesc cu Marian la telefon despre fetiță. Vorbim mai des decât înainte și ne înțelegem mai bine. Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, asta doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Eu sunt bine așa cum sunt. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță, de câteva zile. Am fost cu fata în Italia, am fost puțin și la schi. Ne este bine așa. În orice caz, suntem mult mai liniștite.”, a declarat Oana Mizil, pentru click.ro.

Citiți și: Oana Mizil și Marian Vanghelie vor petrece sărbătorile împreună. Fiica lor abia așteaptă să își vadă tatăl:”Important e să vină cu iubire”