Oana Moșneagu, cu burtica la vedere în vacanță! Imaginile cu care Vlad Gherman și viitoarea soție și-au pus fanii pe jar: „V-ați întors trei”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au reușit să pună internetul pe jar cu ultimele poze din vacanță. Actorul a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii împreună cu viitoarea sa soție, iar un detaliu le-a atras atenția urmăritorilor lor.

23 ian. 2024, 13:09
Oana Moșneagu, cu burtica la vedere în vacanță! Imaginile cu care Vlad Gherman și viitoarea soție și-au pus fanii pe jar: „V-ați întors trei”
Oana Moșneagu, cu burtica la vedere în vacanță! Imaginile cu care Vlad Gherman și viitoarea soție și-au pus fanii pe jar: „Vă întoarceți trei”

Vlad Gherman și-a găsit fericirea în brațele Oanei Moșneagu, după suferință provocată de separarea de Cristina Ciobănașu, cu care a avut o relație de nu mai puțin de 10 ani.

Citește și: Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, imagini controversate din vacanță

În vara anului trecut, Vlad a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu, iar anul acesta urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Chiar dacă mai e puțin până la nuntă, cei doi îndrăgostiți profită de fiecare clipă petrecută în doi, astfel că au plecat într-o vacanță exotică. De acolo, cei doi actoti au postat pe internet mai multe imagini, iar în câteva se poate observa cum burtica vedetei este ma proeminentă. Imaginile i-au pus imediat pe gânduri pe internauți.

„Îmi e drag de ea de leșin”, a scris Vlad Gherman, în dreptul imaginilor cu viitoarea sa soție.

În vclipul postat pe TikTok de cei doi se vede că Oana are simțul matern destul de bine dezvoltat. Mai mult, actrița a făcut un gest care le-a atras atenția fanilor, în mod intenționat sau nu.  În timp ce se juca cu copii locului, la un moment dat, Oana Moșneagu, s-a întors spre logodnicul ei și și-a pus mâna pe burtă.

@vladgherman_official Imi e drag de ea de lesin! 🥹❤️ #foryou #fyp #fypシ @Oana Moșneagu ♬ Misty – Lesley Gore

Acesta a fost gestul care i-a făcut pe internauții să se întrebe dacă actrița urmează să devină mamă în curând. Momentan nu este un lucru cert, dar fanii s-au apucat să-i felicite chiar dacă anunțul nu este oficial. Aceștia susțin că actrița este pregătită să devină mamă și, poate, copilul este rodul iubirii din vacanță.

„Trebuie să vină și copilul vostru urgent”/ „Este însărcinată”/ „E frumoasă”/ „Doi frumoși”/ „E pregătită”/ „Poate vă întoarceți trei”/ „Vrei și tu cu Oana unul”/ „Super familie”/ „Sunteți minunați”/ „Chiar se potrivesc, a sărit iepurele de unde nu se așteptau”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și: Cine a fost de vină pentru despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. ”În pandemie ne-am dat seama”