Oana Moșneagu, cu burtica la vedere în vacanță! Imaginile cu care Vlad Gherman și viitoarea soție și-au pus fanii pe jar: „V-ați întors trei”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au reușit să pună internetul pe jar cu ultimele poze din vacanță. Actorul a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii împreună cu viitoarea sa soție, iar un detaliu le-a atras atenția urmăritorilor lor.
Alina Costache
23 ian. 2024, 13:09
Oana Moșneagu, cu burtica la vedere în vacanță! Imaginile cu care Vlad Gherman și viitoarea soție și-au pus fanii pe jar: „V-ați întors trei”
Oana Moșneagu, cu burtica la vedere în vacanță! Imaginile cu care Vlad Gherman și viitoarea soție și-au pus fanii pe jar: „Vă întoarceți trei”

Vlad Gherman și-a găsit fericirea în brațele Oanei Moșneagu, după suferință provocată de separarea de Cristina Ciobănașu, cu care a avut o relație de nu mai puțin de 10 ani.

Citește și: Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, imagini controversate din vacanță

În vara anului trecut, Vlad a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu, iar anul acesta urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Chiar dacă mai e puțin până la nuntă, cei doi îndrăgostiți profită de fiecare clipă petrecută în doi, astfel că au plecat într-o vacanță exotică. De acolo, cei doi actoti au postat pe internet mai multe imagini, iar în câteva se poate observa cum burtica vedetei este ma proeminentă. Imaginile i-au pus imediat pe gânduri pe internauți.

„Îmi e drag de ea de leșin”, a scris Vlad Gherman, în dreptul imaginilor cu viitoarea sa soție.

În vclipul postat pe TikTok de cei doi se vede că Oana are simțul matern destul de bine dezvoltat. Mai mult, actrița a făcut un gest care le-a atras atenția fanilor, în mod intenționat sau nu.  În timp ce se juca cu copii locului, la un moment dat, Oana Moșneagu, s-a întors spre logodnicul ei și și-a pus mâna pe burtă.

@vladgherman_official Imi e drag de ea de lesin! 🥹❤️ #foryou #fyp #fypシ @Oana Moșneagu ♬ Misty – Lesley Gore

Acesta a fost gestul care i-a făcut pe internauții să se întrebe dacă actrița urmează să devină mamă în curând. Momentan nu este un lucru cert, dar fanii s-au apucat să-i felicite chiar dacă anunțul nu este oficial. Aceștia susțin că actrița este pregătită să devină mamă și, poate, copilul este rodul iubirii din vacanță.

„Trebuie să vină și copilul vostru urgent”/ „Este însărcinată”/ „E frumoasă”/ „Doi frumoși”/ „E pregătită”/ „Poate vă întoarceți trei”/ „Vrei și tu cu Oana unul”/ „Super familie”/ „Sunteți minunați”/ „Chiar se potrivesc, a sărit iepurele de unde nu se așteptau”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și: Cine a fost de vină pentru despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. ”În pandemie ne-am dat seama”

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!