Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță. Nimeni nu a văzut imaginile până acum: „Evident că ne gândim la o familie”

Oana Moșneagu a postat recent, pe rețelele de socializare, mai multe imagini în care apărea cu o burtică de graviduță.

18 ian. 2023, 09:00
Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță. Nimeni nu a văzut imaginile până acum: „Evident că ne gândim la o familie”
Oana Moșneagu și-a afișat burtica de gravidă

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe de la noi, reușind să adune o mulțime de fani care îi sunt mereu alături. Tânăra îi ține mereu la curent pe admiratorii săi, prin intermediul rețelelor de socializare, dar mai ales pe Instagram.

Recent, Oana le-a dat frâu liber fanilor să-i adreseze orice curiozitate pe care o au despre ea. Unul dintre aceștia a întrebat-o despre o presupusă sarcină despre care s-a vorbit foarte mult în spațiul public. Vedeta a lămurit imediat situația, fără să stea pe gânduri.

Citește și: Răsturnare de situaţie, ce se întâmplă cu divorţul dintre Georgiana Lobonţ şi Rareş: „Totul este bine, nu se desparte nimeni”

Ea a explicat că nu este adevărat, iar imaginile în care ea este „gravidă” au fost făcute atunci când ea juca diferite roluri. Aceasta a postat și o serie de fotografii din acea perioadă.

„Am auzit de pe mai multe site-uri că cică ai fi gravidă? E adevărat?”, a întrebat fanul.

„A fost adevărat. Într-un monolog din cadrul Facultății de Teatru, într-un episod dintr-un serial, într-un lung-metraj”, a răspuns Oana Moșneagu.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Vlad Gherman și Oana Moșneagu își doresc o familie

Oana și Vlad radiază de fericire împreună, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Recent, actorul a făcut câteva declarații care au adus zâmbetul pe fețele fanilor. Atât el, cât și iubita lui, se gândesc să întemeieze o familie.

„Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32. Nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie”, a declarat Vlad Gherman pentru Unica.