Oana Niculescu Mizil, anchetată de DNA şi ÎNSĂRCINATĂ: Vom avea un băieţel. Prima reacţie a lui Vanghelie

Oana Niculescu Mizil, iubita primarului Sectorului 5 Marian Vanghelie, este însărcinată şi a declarat că ştie deja că va avea un băieţel. Vestea că Mizil şi Vanghelie urmează să devină părinţi a apărut joi, când cei doi sunt în centrul unei anchete la domiciliul edilului şi la Primăria Sectorului 5

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 13:00
Oana Niculescu Mizil, anchetată de DNA şi ÎNSĂRCINATĂ: Vom avea un băieţel. Prima reacţie a lui Vanghelie

Oana Niculescu Mizil a fost adusă, sub escortă, joi, la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Deputatul a evitat să declare ceva la intrarea în sediul instituției, dar după întâlnirea cu procurorii a anunţat că va demisiona din Parlamentul României şi a confirmat zvonul că este însărcinată.

„Sunt însărcinată, Marian are un băieţel. Al doilea băiat. Sunt total nevinovată, am calitatea de suspect”, a spus Oana Niculescu Mizil, la ieşirea de la DNA. Potrivit zvonurilor, iubita lui Marian Vanghelie ar fi însărcinată în patru luni.

Apărătorii Oanei Mizil au confirmat că pe numele parlamentarului a fost emis un mandat de aducere. Cum aceasta are imunitate, partenera de viață a lui Vanghelie nu poate să fie reținută fără acordul Parlamentului.

Între timp, acasă la primarul Sectorului 5 au fost efectuate percheziţii, iar apoi Marian Vanghelie a plecat împreună cu anchetatorii la Primăria Sectorului 5, pentru noi verificări. După terminarea percheziţiilor, Vanghelie ar putea ajunge în biroul procurorilor DNA pentru a da declarații, fiind suspectat de abuz în serviciu.

Primarul Marian Vanghelie a fost rugat să comenteze sarcina Oanei Mizil la plecarea de la reşedinţa sa către Primăria Sectorului 5, pentru efectuarea de percheziţii. Întrebat dacă ancheta procurorilor anticorupţie afectează sarcina iubitei sale, Marian Vanghelie a răspuns sec: „Vă daţi seama”.

CEASURI şi documente, ridicate din casa lui MARIAN VANGHELIE de către procurorii DNA

Procurorii DNA au suspectează că Marian Vanghelie a acordat contracte preferenţiale unor companii, primind în schimb un comision de 20% din valoarea contractului. Primarul a fost ridicat de mascaţi din locuinţa iubitei sale, Oana Niculescu-Mizil, şi adus acasă pentru a asista la percheziţie.

Pe lângă casa şi primăria lui Vanghelie, au loc percheziții şi la Administrația Domeniului Public sector 5 şi sediul Callex Business Group, firma care a beneficiat de cele mai multe contracte suspecte, aceeaşi firmă ocupându-se de celebrele economate din sectorul 5.

Anchetatorii au ridicat documente referitoare la contracte încheiate de municipalitatea sectorului 5 din 2007 încoace, prejudiciul suspectat fiind de numai puţin de 2 miliarde de lei.