Oana Pellea, mesaj emoţionant pentru tatăl ei. Amza Pellea ar fi împlinit 85 de ani

Amza Pellea s-a născut pe 7 aprilie 1931 şi a murit în 1983, la doar 52 de ani. Oana Pellea, fiica marelui actor i-a transmis un mesaj emoţionant acestuia. Actriţa şi-a amintit de o întâmplare mai veche legată de tată. Astăzi, Amza Pellea ar fi împlinit 85 de ani.

RomaniaTV.net
07 apr. 2016, 13:18
Oana Pellea, mesaj emoţionant pentru tatăl ei. Amza Pellea ar fi împlinit 85 de ani

„În targ…Mă opresc. Pe un ziar se odihneşte chipul lui tata. Se uită la mine zâmbind. E discul de vinilin cu Nea Mărin. Nu ridic ochii şi o întreb pe cea care-l vinde: Cât vrei pe Amza Pellea?Zece lei, domniţa…, vine răspunsul. Nu zic nimic. Adaugă: Haideţi că nu e mult. Merită, săracu”. A fost artist mare şi om bun. Scot zece lei şi plec cu tata acasă”, a rememorat Oana o intamplare mai veche, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Oana Pellea, poveste FABULOASĂ cu Amza Pellea

„Tata a fost, este şi va fi cu mine întotdeauna….îmi curge prin vene, mi se odihneşte in inima si mi bucura fiecare zi a vietii mele. Îi simt iubirea și căldura în fiecare secundă. Mă face să râd, sărindu-mi din cine știe ce gând șugubăț…Am fost și suntem împreună cât o fi lumea lume și mult dincolo de ea…în toate eternitățile posibile și imposibile. Te iubesc, tată!”, a fost mesajul actriţei pentru tatăl ei.