Oana Radu a ajuns pe masa de operație! Motivul pentru care artista a trebuit să ajungă la bisturiu

Oana Radu a trecut de pe scenă direct pe masa de operație. Artista a suferit o intervenție chirurgicală, însă acum se află într-o stare cât se poate de bună. Cântăreața a promis fanilor că urmează se povestească exact despre ce este vorba.

27 feb. 2023, 16:57
Oana Radu a ajuns pe masa de operație! Motivul pentru care artista a trebuit să ajungă la bisturiu

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, Oana Radu, a ajuns pe masa de operație. Artista a admis pe rețelele de socializare că a suferit o intervenție chirurgicală și a promis internauților că urmează să povestească în detaliu despre ce a fost vorba.

Citește și: Denisa Nechifor se gândește să se mute în străinătate: „Îmi doresc de mult să plec din țară!”

Românii sunt absolut îndrăgostiți de Oana Radu, care i-a cucerit încă de la primele note cântate în emisiunea-concurs Vocea României, până la ultimele cântece lansate de artistă. Aceasta este cât se poate de activă pe rețelele de socializare. Niciodată nu se sfiește să împărtășească fiecare moment din viața ei cu cei apoape 250 de mii de urmăritori. Aceasta a transmis fanilor că a luat o pauză de la online, cel puțin pentru o perioadă, deoarece în viața ei personală a făcut un pas foarte importat. Este vorba despre o intervenție chirurgicală, pe care se pare că artista o aștepta de foarte multă vreme.

Artista a ajuns pe masa de operație din Turcia. Oana Radu a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, însă se pare că nu a fost în totalitate mulțumită de aspectul ei. Din acest motiv, cântăreața a simțit nevoia să mai intervină asupra anumitor aspecte. Cu toate că nu a dezvăluit încâ ce tip de intervenție estetică a suferit, Oana Radu a spus că de foarte multă vreme își dorea să treacă prin această operație, doar că timpul nu a fost niciodată de partea ei. Aceasta și-a asigurat fanii că se află într-o stare foarte bună și că urmează să ofere mai multe detalii în curând. Totodată, cântăreața a mulțumit tuturor fanilor care au încurajat-o și i-au transmis mesaje frumoase în toată această perioadă.

„Guys, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre! Sunt chiar foarte bine! Operația a fost una de ordin estetic pe care mi-o doream de mult, doar că nu am avut suficient timp să o fac! Mâine vă povestesc totul”, a transmis Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

Oana Radu s-a confruntat cu episoade de anxietate

Oana Radu are o viață pe care multe femei ar putea fi invidioase. Aceasta se bucură de compania unui soț iubitor, dar și de o viață profesională înfloritoare. Deși s-ar putea spune că este lipsită de griji, artista se pare că a traversat clipe cât se poate de dificile. Aceasta a dezvăluit, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, mai multe detalii despre starea ei emoțională. Fanii au adresat mai multe întrebări despre problemele legate de anxietate pe care artista la traversat. Aceasta a explicat că nu a făcut nimic în mod special pentru a scăpa de stările negative.

„Nu știu, pur și simplu, am așteptat să treacă și îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez!”, a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.

Citește și: BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac: „Raluca se cunoaște cu el, din Generală”