Oana Radu a suferit, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus: „Băieții nu mă plăceau ca pe o fată”

Oana Radu a suferit, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus. Artista s-a făcut remarcată în anul 2012 când a participat la  „Vocea României”, iar de atunci, a trecut prin serie de schimbări. Cu ambiție și multă determinare, a reușit să slăbească peste 100 de kilograme. 

02 mart. 2024, 22:09
Oana Radu a suferit, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus: „Băieții nu mă plăceau ca pe o fată”
Oana Radu a suferit, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus

Oana Radu a suferit, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus. Artista a mărturisit că până la vârsta de 20 de ani a fost percepută mai mult ca un băiat decât ca o fată de către anturajul său de prieteni. care era format din băieți.

Citește și: Oana Radu se luptă în continuare cu kilogramele în plus: „Se dau jos foarte greu. Acum sunt un pic mai grăsuță”

Oana Radu a suferit, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus

Eu vin din Craiova și oamenii care cunosc orașul știu că acolo e o viață palpitantă. Am fost până la aproximativ 20 de ani mai mult băiat decât fată. Eram prietena băieților, pentru că pe mine nu mă plăceau ca pe o fată, ci ca pe un frate sau ca pe un prieten de joacă. Am învățat foarte multe despre cum să îți impui respectul și despre cum tratează de fapt bărbații femeile și cum trebuie să nu fie femeile.

Faptul că mi-a lipsit figura paternă din viață, pentru că tati nu a fost prezent în toată copilăria mea, m-a făcut pe mine să fiu un băiețel. Cred că chestia asta m-a ajutat pe mine să fiu mai greu de atins. Din cauza frustrărilor pe care eu le aveam, eram cam acidă cu toată lumea și nu își permiteau să râdă de mine. Le era cam frică, sincer. Și acum le e”, a mărturisit Oana Radu, în cadrul podcastului „Online Story by Cornelia Ionescu”.