Oana Radu se luptă în continuare cu kilogramele în plus: „Se dau jos foarte greu. Acum sunt un pic mai grăsuță”

Oana Radu se luptă în continuare cu kilogramele în plus. Recent, artista a trecut printr-un divorț și nu este în cea mai bună formă, motiv pentru care acul cântarului s-a dus puțin în sus. Este conștientă de acest lucru și încearcă să mai slăbească, însă, recunoaște că uneori îi este foarte greu.

29 feb. 2024, 14:21
Oana Radu se luptă în continuare cu kilogramele în plus: „Se dau jos foarte greu. Acum sunt un pic mai grăsuță”
Oana Radu se luptă în continuare cu kilogramele în plus

Oana Radu se luptă în continuare cu kilogramele în plus. Cântăreața a dat lovitura la un moment dat cu o dietă celebră, care a făcut minuni chiar și pe ea. În ultimul timp, fanii au început să îi atragă atenția din nou asupra kilogramelor în plus.

Citește și: Oana Radu, pusă față în față cu un diagnostic cumplit! Ce a aflat artista la controlul medical de la Paris: „Mi-a fost frică de ce îmi va spune doctorul”

Oana Radu se luptă în continuare cu kilogramele în plus

Am avut multe kilograme, am avut și mai puține decât am acum. Sunt într-o perioadă în care sunt mai grăsuță, dar îmi asum. Toți oamenii care se luptă cu kilogramele vor ști că noi grașii ne regăsim fericirea în mâncare și când ai momente prost emoționale nu poți să fii on pe dietă. Nu e greu, pentru că în viață cam știi ce trebuie să facă, dar sunt momente când chiar nu pot să mă abțin.

Mai pun pe mine, mai slăbesc. Asta e, ce să facem, să murim? Kilogramele se pun ușor, dar se dau jos foarte greu. Am un stil de viață pe care îl urmez de mult timp.”, a declarat Oana Radu, potrivit Wowbiz.ro.

De ce și-a dat Oana Radu tatăl în judecată

Oana Radu a spus că a ales să-și dea tatăl în judecată pentru că avea să-i dea mai mulți bani, inclusiv pensia alimentară pe mai multe luni. „Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a mărturisit artista.

Cântăreața a spus că singura amintire frumoasă cu tatăl ei e că a câștigat un proces împotriva lui. Avea aproape 18 ani când mama ei i-a intentat proces lui Florin Radu.

Cred că singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii. Sincer și o zic onest! Atunci a fost pentru că eu nu împlinisem 18 ani când mami mi-a făcut o surpriză și împreună cu avocata noastră i-a intentat procesul. Eu nu știam, dar mami nu avea nevoie de semnătura mea, fiindcă eu eram încă minoră”, a mai adăugat Oana Roman.