Oana Radu, în centrul unui scandal monstru. A fost ameninţată pentru că n-a mai vrut să cânte la o nuntă: „O să depun plângere”

Oana Radu se află în centrul unui scandal monstru după ce a refuzat să mai cânte la o nuntă. Artista susține că a fost amenințată de fostul ei coleg Puiu Bucătaru și că i s-a adus defăimare cu acest subiect, astfel că o să dea în judecată formația.

10 mai 2022, 08:34
Oana Radu, în centrul unui scandal monstru. A fost ameninţată pentru că n-a mai vrut să cânte la o nuntă: „O să depun plângere”
Oana Radu a fost acuzată că a dat țeapă la o nuntă

Oana Radu, în centrul unui scandal monstru. A fost acuzată că a dat țeapă la o nuntă, însă, potrivit declaraţiilor artistei, lucrurile stau cu totul altfel. Cântăreaţa mărturisește că nu își mai dorește să cânte cu Puiu Bucătaru și formația sa, după ce chiar artistul i-a dat țeapă ei la un eveniment important.

Citeşte şi: Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme: „Prima regulă şi cea mai importantă”

Oana Radu, în centrul unui scandal monstru

Pentru că nu mai vrea să urce cu el pe scenă, ea a fost nevoită să contacteze mirii și să le spună că nu mai vine la eveniment, însă Puiu Bucătaru a început să o jignească și chiar să o amenințe.

Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani n-a fost vorba. Nu mi-am mărit tariful. Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit. Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu tine pentru că a făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau.

Dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine. Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis că pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs. Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări și pentru defăimarea care are loc la televizor”, a spus Oana Radu, la Antena Stars.