Oana Radu, pe scenă imediat după operație. Care este starea artistei: „Mie-mi place să îmi dau emoții, să trec prin panici”

Oana Radu, pe scenă imediat după operație, deși ar fi trebuit să mai aștepte câteva zile pentru recuperare. Cântăreața a făcut primele declarații în urma intervenției și a explicat cum se simte să revină în lumina reflectoarelor.

13 mart. 2023, 15:48
Oana Radu, pe scenă imediat după operație. Care este starea artistei: „Mie-mi place să îmi dau emoții, să trec prin panici”
Oana Radu, pe scenă imediat după operație

Oana Radu, pe scenă imediat după operație. Vedeta nu s-a abătut de la promisiunile făcute fanilor și și-a onorat invitația de a cânta la un eveniment. În ciuda faptului că mulți ar fi avut nevoie de mai mult timp pentru a se recupera, a preferat să își respecte angajamentul față de publicul său.

Oana Radu, pe scenă imediat după operație

Chiar dacă a trecut prin o altă intervenție chirurgicală, Oana Radu a ignorat recomandările medicilor și a mers la concert pentru a se distra alături de oameni. Artista a declarat că nu poate refuza invitațiile la evenimente și astfel să strice momentele importante din viața cuiva.

Oana Radu a ținut să precizeze că își respectă angajamentele și că nu este o persoană care se lasă afectată de o intervenție chirurgicală. ”La vreo câteva zile. Mie-mi place să îmi dau emoții, să trec prin panici, și pentru că îmi place să trec prin panici, fac lucruri pe care nu am voie să le fac. Am promis și trebuia să îmi țin cuvântul și să merg să cânt. A fost ok, m-am simțit bine, sunt aceeași persoană, nu cred că m-am schimbat prea tare.”, a declarat Oana Radu la Antena Stars.

Citește și: De ce și-a dat Oana Radu tatăl în judecată. „Singura amintire frumoasă cu el a fost când mi-a dat banii”

Oana Radu s-a confruntat cu episoade de anxietate

Oana Radu are o viață pe care multe femei ar putea fi invidioase. Aceasta se bucură de compania unui soț iubitor, dar și de o viață profesională înfloritoare. Deși s-ar putea spune că este lipsită de griji, artista se pare că a traversat clipe cât se poate de dificile.

Aceasta a dezvăluit, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, mai multe detalii despre starea ei emoțională. Fanii au adresat mai multe întrebări despre problemele legate de anxietate pe care artista la traversat. Aceasta a explicat că nu a făcut nimic în mod special pentru a scăpa de stările negative.

Nu știu, pur și simplu, am așteptat să treacă și îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez!”, a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.