Oana Radu, jignită şi umilită chiar în ziua nunţii. Artista s-a măritat, în weekend, cu Cătălin Dobrescu: „Să îţi fie ruşine!”

Oana Radu a avut ambiţia să slăbească 18 kilograme până la marele eveniment din viaţa ei, căsătoria cu antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu, care a avut loc weekendul trecut. Vedeta a strălucit la propriu şi la figurat, schimbând mai multe ţinute, care au fost admirate, atât de invitaţi, cât şi de fani.

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 13:28

Oana Radu a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă la nici măcar un an de la moartea fostului ei iubit, Alin, incendiat în luna septembrie 2019 într-o scară de bloc din Craiova de către un bărbat cu deficiențe mintale. Iar acest lucru nu a putut fi trecut cu vederea de anumiţi internauţi, care au i-au trimis diverse mesaje, nu tocmai plăcute.

Citește și: Bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu se credea Satana

Dupa ce a facut bani din nenorocirea fostului iubit pozand in vaduva indurerata pe la toate televiziunile, ea traia cu individul acesta. Casa de piatra, dar sa iti fie rusine ca te-ai folosit de moartea unui om pentru a face bani. Karma sa te judece!/ Pai cum s-a măritat fata asta? Parca îl plângea pe ala al ei ars de viu? Imediat cum l-a îngropat, s-a cuplat cu altul și s-a măritat… Pfff, casa de piatra/ Asa repede te-ai îndrăgostit și te-ai și măritat???”, sunt câteva dintre comentariile răutăcioase.

Însă, cu siguranţă, nu au fost luate în seamă de artistă şi nu i-au stricat bucuria evenimentului, deoarece mesajele de bine, însoţite de felicitări şi aprecieri au fost mult mai multe.

Our happy day! I love you @catalin_dobrescu6 ! Thank you @nicolafashion for this lovely dress!

Publicată de Oana Radu pe Luni, 24 august 2020

Oana Radu a slăbit 18 kilograme: „Haterii vor spune că e photoshop”

Oana Radu a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu ambiţia ei de a slăbi. Cântăreaţa a ajuns de nerecunoscut după ce a dat jos 18 kilograme, astfel ajungând la greutatea pe care şi-a dorit-o. 

Artista are o dietă proprie, pe care şi-o promovează pe Internet şi cu care a reuşit să slăbească. Oana Radu este extrem de încântată de rezultate, astfel că a realizat o şedinţă foto şi a distribuit imaginile pe reţelele de socializare.

Haterii vor spune ca e photoshop hahahaha! Transformarea mea a luat sfarsit! In aceste poze ma vedeti pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa! Aceasta este una muuuuult mai usoara decat prima! Partea misto este ca mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericita! Asa arat eu acum!

De acum inainte urmeaza un drum destul de greu, cel al mentinerii! Am decis sa incep aceasta noua dieta cand am iesit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo cateva luni, fiindca nu eram suficient de serioasa! M-am remontat si iata ca am ajuns acolo unde mi-am dorit! Vreau sa ii multumesc evident si lui Catalin Dobrescu pentru sustinere si ajutor! Va multumesc si voua pentru toate mesajele, si mult spor in tot ceea ce faceti! Bafta cu noua dieta!„, este mesajul postat de Oana Radu.