Oana Roman a făcut un anunț dureros. Ce a dezvăluit despre mama sa, Mioara Roman: „Ar fi bine dacă ea ar mai putea…”

Oana Roman a dezvăluit care este marea ei durere atunci când se gândește la mama ei. Mesajul vedetei i-a sfâșiat pe fani.

13 ian. 2024, 15:32
Oana Roman a făcut un anunț dureros. Ce a dezvăluit despre mama sa, Mioara Roman: „Ar fi bine dacă ea ar mai putea…”
Oana Roman, veste dureroasă despre mama sa

Oana Roman a făcut o nouă dezvăluire dureroasă despre mama ei, Mioara. Vedeta a spus ceva ce ține de mutl în sufletul ei. Este vorba despre o capacitate pe care, din nefericire, mama ei nu o mai are.

Confesiunea a fost făcută în urma unui mesaj pe care Oana Roman l-a primit de la o persoană. Aceasta a spus că și-ar dori să o viziteze pe maam ei și să își amintească de vremurile de altădată.

Citește și: Ce-i interzice să facă Piero Ferrari soției sale. Romina Gingașu nu iese din cuvântul miliardarului: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Însă, acest lucru nu este posibil, și nu pentru că Oana nu i-ar permite accesul acelei persoane, ci pentru că doamna Mioara Roman nu mai poate depăna amintiri.

„Mi-aș dori într-o zi să pot veni și să o vizitez pe doamna Mioara Roman. Nu știu, însă, dacă mi s-ar permite, eu nefiind din familie. Dar am cunoscut-o… Ar fi frumos să depănăm unele amintiri”, i-a spus o femeie vedetei.

Oana Roman a răspuns, iar mesajul ei a atins sufletul multor persoane: „Ar fi dacă ea ar mai putea să depene amintiri măcar cu mine”.

Mioara Roman este fosta soție a ex-premierului României, Petre Roman, cunoscută drept una dintre cele mai reputate prefosoare universitare de la noi, predând chiar și limba arabă.

Citește și: Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Cu cine a fost înlocuită soția lui Cabral

Aceasta s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate după ce a primit un tratament greșit pentru situația cu care se confrunta. Doctorii au deliberat, în cele din urmă, de ce suferă, de fapt, Mioara Roman: Parkinson.

Printre simptomele bolii cu care se luptă Mioara Roman se numără hipertensiunea, absența reflexelor posturale, încetinirea ritmului activității motrice, akinezia și tremorul în repaos.

Cei mai mulți pacienți care se confruntă cu această boală își pierd memoria. Bolnavilor le e tot mai dificil să își amintească lucruri, chiar și cele legate de persoanele extrem de apropiate care au grijă de ei în permanență.