Oana Roman, agresată în trafic, în timp ce îşi ajuta mama: „A început să urle la mine”

Oana Roman a fost agresată în trafic, în timp ce îşi ajuta mama să coboare din maşina. Din cauza problemelor sale locomotorii, Mioara Roman nu se poate deplasa singură pe distanţe foarte mari. Cele două au avut parte de o întâmplare nefericită.

27 ian. 2022, 17:03
Oana Roman, agresată în trafic, în timp ce îşi ajuta mama: „A început să urle la mine”
Oana Roman, agresată în trafic

Oana Roman, agresată în trafic. În timp ce vedeta o ajută pe mama sa să coboare din maşină, o femeie, însoţită de doi copii, a început să ţipe la ea pentru că a parcat într-un loc nepermis.

Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit maşina, m-am dat jos ca să-i deschid uşa şi să o ajut să coboare, pentru că nu poate singură.

În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta.

Şi doamna se opreşte, la 30 de centimetri de mine, fără mască şi începe şi urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deşi nu era garajul ei. ”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Citeşte şi: Oana Roman a dezvăluit secretul salatei de andive, care o ajută să se mențină în formă! Delicioasă și simplu de pregătit

Oana Roman, agresată în trafic

Afectată de cele întâmplate, Oana Roman a povestit totul şi a dezvăluit că, în ultimul timp, întâlneşte oameni din ce în ce mai răi.

Greu ma obișnuiesc cu faptul ca oamenii nu mai au răbdare sa înțeleagă, sa gândească și sa proceseze atent informațiile pe care le vad și aud. În era vitezei am ajuns sa nu mai avem timp nici sa gândim. Și asta e un lucru care ne afectează profund.

Chiar dacă nu realizam. Luam totul de bun și nu ne dam seama ca totul are un substrat și e aproape vital sa gândim cu mintea noastră ceea ce ne spun alții. Sa trecem informația prin propriul filtru al gândirii„, este mesajul scris de Oana Roman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)