Oana Roman a fost țepuită în Egipt! Suma enormă pe care a cheltuit-o pentru Nurofen: „Aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”

Oana Roman nu se poate bucura de vacanța de vis din Egipt. Vedeta a fost țepuită într-o farmacie. Iată cât a trebuit să plătească vedeta pe o folie de pastile și o cremă cu protecție solară.

19 feb. 2023, 14:46
Oana Roman a fost țepuită în Egipt! Suma enormă pe care a cheltuit-o pentru Nurofen: „Aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”

Oana Roman a fost țepuită în Egipt. Vedeta este în vacanță alături de fiica sa, Isabela, în Egipt, unde se bucură de vremea frumoasă și însorită. Aceasta a povestit pe rețelele de socializare experiența neplăcută de care a avut parte în Hurghada. Aceasta își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei prin intermediul Instagramului.

Citește și: Oana Roman, la cuțite cu Marius Elisei: ”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon!”

Oana Roman a postat mai multe detalii despre vacanța inedită de care are parte acum în Egipt, însă aceasta a povestit și o întâmplare nefericită. Vedeta a fost uimită de suma pe care a trebuit să o plătească pentru o folie de pastile și o cremă solară. Colac peste pupăză, nici vânzătoarea de la farmacie nu a avut o atitudine prea prietenoasă, mai ales că nu a vrut să îi elibereze bon fiscal pentru cumpărăturile pe care le făcuse.

Oana Roman șocată de prețurile din Egipt

Oana Roman a povestit că fiica sa, Isabela, a avut nevoie de o cremă cu protecție solară și o folie de Nurofen. Ajunsă la farmacie, vedeta a avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută. După ce a cerut produsele, vânzătoarea i-a cerut 30 de euro. Când Oana Roman a cerut bonul fiscal, vânzătoarea s-a fofilat, afirmând cu nu funcționează casa de marcat. Vedeta le-a povestit internauților că i-a displăcut atitudinea farmacistei și că nu s-ar fi așteptat ca prețurile să fie atât de mari.

„Deci, ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că evident, astăzi a stat prea mult în piscină. Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-a cerut 30 de euro și când i-am cerut bon, mi-a zis că nu merge casa de marcat. Și am plecat. 30 de euro…niște escroci”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman sare la gâtul lui Marius Elisei: ”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon. Să-ți fie rușine”