Oana Roman a izbucnit în lacrimi la propria nuntă. Vezi ce s-a întâmplat în timpul valsului VIDEO

Oana Roman si Marius Elisei au avut parte de o zi pe cât de încărcată pe atât de frumoasă! Emoţiile s-au ţinut lanţ pentru cei doi miri, iar dansul a fost punctul culminant al evenimentului.

16 iun. 2014, 20:10
Oana Roman a izbucnit în lacrimi la propria nuntă. Vezi ce s-a întâmplat în timpul valsului VIDEO

După o zi cu foarte multe evenimente, avand in vedere ca a fost nevoita sa faca fata atat nuntii ei cat si botezului micutei Maria Isabela, Oana Roman a fost coplesita de emotii la momentul dansului. Potrivit cancan.ro, mireasa a izbucnit in lacrimi, vizibil emotionata, insa valsul a fost un adevarat succes.

La final, toti invitatii au aplaudat minute in sir, mirii fiind extrem de multumiti ca au reusit sa termine valsul fara greseli vizibile.

Vezi şi: Oana Roman nu a fost furată în noaptea nunţii. Vezi ce s-a întâmplat la petrecere

Oana Roman este în culmea fericirii. Vedeta s-a căsătorit religios şi şi-a botezat fetiţa. Vedeta a fost condusă către altar de tatăl său, cu toate că înainte de eveniment s-a vehiculat informaţia că Petre Roman ar fi refuzat invitaţia tocmai pentru a evita un moment neplăcut prin reîntâlnirea cu fosta sa soţie.

Citeşte şi Emoţii pentru Oana Roman. Mesaj SURPRINZĂTOR cu câteva ore înainte de NUNTĂ şi botez

După ceremonia religioasă, a urmat petrecerea de la Palatul Ştirbey. Sala a fost decorată cu alb şi roz, pentru a se potrivi atât cu ideea de nuntă, cât şi cu cea de botez al unei fetiţe.

Imediat după nuntă au ieşit la iveală însă noi detalii despre eveniment.

Potrivit libertatea.ro, Oana Roman nu a ţinut prea mult la tradiţii, astfel că în noaptea nunţii vedeta nu a fost furată. Motivul? Chiar ea a precizat de la începutul petrecerii că nu se va lăsa furată, pentru că îşi doreşte să fie prezentă fiecare clipă alături de invitaţi.

Citeşte şi OANA ROMAN s-a căsătorit. Vezi cine i-a făcut CEA MAI FRUMOASĂ surpriză GALERIE FOTO