Oana Roman a rămas fără mașină. Autoritățile locale i-au ridicat-o după ce a parcat neregulamentar

Oana Roman a fost nevoită să se întoarcă acasă cu taxiul de la un eveniment la care participase după ce mașina i-a fost ridicată pentru parcare neregulamentară.

02 apr. 2023, 13:23
Oana Roman a rămas fără mașină. Autoritățile locale i-au ridicat-o după ce a parcat neregulamentar

Oana Roman a rămas fără maşină. Fiica lui Petre Roman a fost nevoită să se întoarcă de la un eveniment la care participase cu un taxi pentru că autoturismul său a fost ridicat de autorităţi.

Citește și: Oana Roman îi dă peste nas lui Marius Elisei. În ce ipostaze s-a afișat vedeta? „Îmi este foarte bine așa, singură. Sunt ok, sunt zen!”

Vedeta a povestit că a parcat din grabă într-un loc interzis. La plecare, când a mers spre locul unde își lăsase autoturismul, acesta dispăruse. Graba a costat-o 1.000 de lei. Doar așa a fost posibil să-și recupereze autoturismul.

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari: „Am patru femei la curățenie și nu fac față”

„Am plecat de la târg și ce credeți? Mi-au ridicat mașina. Pe ploaia asta a trebuit să vin eu să-mi ridic mașina. Asta! Aveți grijă unde parcați! Eu sincer nu mi-am dat seama că nu am parcat bine. Aia e! M-a costat 500 de lei plus amenda, superb. Diseară ies și beau, mă duc fără mașină, ca să nu îmi mai ridice mașina a doua oară în aceeași zi. Cam asta e! Am pățit-o”, a spus Oana Roman pe InstaStories.