Oana Roman se face profesoară. Ce materie va preda la școala unde învață fiica ei: „Am hotărât cu directoarea”

Oana Roman se face profesoară. Vedeta a făcut un anunț la care nu se aștepta nimeni, după ce a dezvăluit că și-a mutat fiica la o școală privată. Se pare că începând din toamnă, când se deschid școlile, o să fie prezentă la catedră, chiar la instituția unde studiază Isabela.

30 aug. 2023, 15:04
Oana Roman se face profesoară. Ce materie va preda la școala unde învață fiica ei: „Am hotărât cu directoarea”
Oana Roman se face profesoară

Oana Roman se face profesoară. Vedeta a dezvăluit în urmă cu mai multe săptămâni că și-a mutat fiica la o școală privată, care este mai aproape de casă, însă abia acum s-a aflat și motivul care a stat la baza acestei schimbări.

Citește și: Oana Roman, vacanță de lux pe Coasta de Azur! Cu cine a ales vedeta să plece din țară. ”Să ne bucurăm de locurile superbe”

Oana Roman se face profesoară

Mai exact, fiica lui Petre Roman a declarat că o să fie profesoară chiar la școala unde o să învețe Isabela din toamnă. Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales că va preda cursuri de bune maniere.

Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman, atac dur la adresa lui Selly

Vedeta a reacționat dur, după cazul tânărului de 19 ani care, sub influența sibstanțelor, a cauzat un accident grav care a dus la moartea a două persoane.  Aceasta a criticat faptul că adolescenții din ziua de azi au drept modele în viață personaje precum Selly.

Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea.

În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală.

Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum.” a declarat Oana Roman pe Instagram.