Oana Roman, vacanță de lux pe Coasta de Azur! Cu cine a ales vedeta să plece din țară. ”Să ne bucurăm de locurile superbe”

Oana Roman se pregătește de vacanță. După ce în ultima perioadă a avut parte de tot felul de situații neplăcute, vedeta a vrut să ia o pauză și să se relaxeze câteva zile pe Coasta de Azur.

29 aug. 2023, 17:46
Oana Roman, vacanță de lux pe Coasta de Azur! Cu cine a ales vedeta să plece din țară. ”Să ne bucurăm de locurile superbe”
Oana Roman, vacanță de lux pe coasta de Azur! Cu cine a ales vedeta să plece din țară.

Oana Roman, vacanță de lux pe coasta de Azur! De mai bine de 30 de ani, Oana Roman merge anual în vacanță în Franța, tara unde și-a făcut studiile și pentru care a căpătat o afinitate foarte mare.

Citește și Scandalul ia amploare. Vica Blochina continuă dezvăluirile dure despre Oana Roman. Șterge pe jos cu fosta ei prietenă. ”Câte cărți a citit soțul tău? Dacă tot ai așa pretenții”

Oana Roman, vacanță de lux pe coasta de Azur!

Anul acesta, vedeta va merge pe Coasta de Azur, însă nu va merge singură, ci împreună cu fiica sa cu care are o relație foarte strânsă.

„Mai plecăm acum în Franța. Eu merg în fiecare an, de 30 de ani, la Cannes și pe Coasta de Azur. Am prietene foarte bune și importante pentru mine care locuiesc acolo. În fiecare vară mergem măcar cinci, șase zile să le vedem, să ne plimbăm, să ne bucurăm de locurile superbe”, a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit Wowbiz.ro.

Această vacanță a căzut la țanc pentru Oana Roman care le-a dezvăluit cu ochii în lacrimi fanilor săi de pe rețelele de socializare că suferă enorm când vede că mama ei nu mai este femeia care a fost odată.

Coșmarul Oanei Roman a început atunci când mama sa, Mioara Roman, a fost diagnosticată cu Parkinson. Pentru că nu se mai putea descurca, vedeta a fost nevoită să o interneze pe cea care i-a dat viață într-un azil, unde este îngrijită de mai mulți specialiști pentru afecțiunile pe care le are.

Cu toate acestea, Oana Roman o vizitează zilnic pe mama sa și deși i se rupe sufletul atunci când vede starea în care se află Mioara Roman, vedeta încearcă să fie puternică și să o înveselească.

Recent, Oana Roman nu a mai suportat și a răbufnit pe rețelele de socializare, unde le-a făcut fanilor săi o mărturisire cutremurătoare.

„Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura dar… recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine. Deși este stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă, râde și se simte bine… mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea. Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde dar nu mai este ce a fost.

E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a scris Oana Roman într-o postare pe pagina ei de Instagram.

Citește și Cornel Păsat recunoaște tot adevărul despre relația cu Oana Roman! Care este motivul pentru care a părăsit-o: „Ani de zile a luptat cu toate armele”