Oana Roman a slăbit foarte mult. A dezvăluit dieta care a ajutat-o să dea kilogramele jos: „Am doar o masă consistentă pe zi”

Oana Roman se simte foarte bine acum, după ce a slăbit un număr impresionant de kilograme. Vedeta spune că a găsit dieta perfectă, care o ajută să dea kilogramele jos, mâncând aproape orice.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 09:24
Oana Roman a slăbit foarte mult. A dezvăluit dieta care a ajutat-o să dea kilogramele jos: „Am doar o masă consistentă pe zi”

Fiica lui Petre Roman a fost invitată în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde a vorbit despre dietă, dar și despre durerea pe care o simțea atunci când toată lumea făcea glume pe seama kilogramelor sale.

Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa.

Eu eram un copil care făcea sport. După revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost ruptă de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult. La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”, a spus Oana Roman, la emisiunea Sinteza Zilei.

Citeşte şi: Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

Oana Roman este în echilibru cu noua siluetă

Oana Roman spune că acum este mulțumită, nu arată ca un fotomodel, dar simte că este în echilibru cu noua siluetă. ”Eu am încercat toate dietele. Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu ”asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău. Și atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantitățile.

Și practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și infometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță. Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13.”, a dezvăluit Oana Roman. 

Din cauza operației pe care a suferit-o, Oana Roman a dezvăluit că nu poate efectua exerciții fizice care să-i forțeze abdomenul. De aceea a apelat la câteva proceduri de slăbire localizată. ”Aceste proceduri sunt bune pentru cine vrea să slăbească bine și repede. Cel mai important este că nu se pune la loc. Corpul meu s-a obișnuit așa.”, a mărturisit fiica lui Petre Roman.


loading...