Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimele 2 luni de carantină. Cum arată acum: „Sunt pregătită pentru era post-izolare”

Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimele două luni de carantină şi spune că nu a făcut eforturi în acest sens. Ba chiar mănâncă prost, doarme puţin şi este foarte stresată. Acestea au contribuit la pierderea kilogramelor.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 06:57

Nu țin nicio dietă, toată lumea m-a întrebat. Dieta mea este stilul de viață pe care îl am, nu îl recomand. Am și scris pe Instagram asta, nu îl recomand nimănui.

Dorm puțin, mănânc prost și rar, sunt foarte stresată și de aceea am slăbit. Dar se văd și acum rezultatele tratamentelor și procedurilor pe care le-am făcut în februarie, timp de o lună și jumătate”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman dă cărţile pe faţă! Motivul REAL pentru care nu mai vorbeşte cu sora sa, Catinca. ESTE DUREROS

Recent, Oana a postat pe contul ei de socializare două fotografii în care este greu de recunoscut, schimbarea fiind spectaculoasă. „Sunt pregătită pentru era post-izolare”, a scris vedeta.

„Ai slăbit superrr (nu mă deranja nici înainte cum arătai), dar acum arăți și mai bine!! Felicitări și multă sănătate ție și frumoasei tale famili!!”, „Oana esti tot mai frumoasa!!!!! ce secret ai ?!”, „Wow! Ține-o tot așa!” , „Oana, te admir pentru tenacitatea și ambiția ta de a te transforma într-o femeie atât de frumoasă și cu o gândire pozitivă ești pe drumul corect!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor Oanei Roman de pe Instagram.

Oana Roman are din nou probleme

Oana Roman a povestit cum a mers la poștă pentru a ridica pensia Mioarei Roman, însă funcționarele i-au spus că au rămas fără bani.

Proiectele in care era implicata Oana Roman au fost puse pe pauza, astfel că a fost nevoita sa se adapteze si sa incerce sa gaseasca alte modalitati de a-si suplimenta veniturile in aceasta perioada.

Are economii, dar acestea se duc si ele. Cum o are in ingrijire pe mama ei, Oana Roman recunoaste ca foloseste uneori si banii din pensia acesteia.

Oana Roman a povestit cum a mers la posta pentru a ridica pensia Mioarei Roman, insa functionarele i-au spus ca au ramas fara bani. Cum nu mai erau fonduri suficiente, Oana s-a vazut nevoita sa se intoarca acasa si sa revina intr-o alta zi pentru a incasa pensia cuvenita mamei ei.

Astăzi m-am dus la Poștă și ce credeți. Nu au fost bani. Prima oara când mi se întâmplă chestia asta. Mi-au explicat doamnele foarte frumos ca au trimis toți banii pe care i-au avut și ca n-au trimis toți banii pt pensii și ca n-au încasari și n-au bani și că trebuie să-i primească mâine sau luni. Uite așa a rămas mama fără pensie.„, a spus Oana Roman.