Oana Roman, acuzată că nu a slăbit. Şi-a măsurat talia şi picioarele, în direct

Oana Roman este acuzată că nu a slăbit şi, de fapt, îşi editează pozele pentru a părea mai slabă. Vedeta s-a obişnuit cu acele comentarii răutăcioase şi nu le mai pune la suflet, dar chiar şi aşa, a vrut să se măsoare în direct şi a făcut-o.

19 mart. 2021, 12:13
Oana Roman, acuzată că nu a slăbit. Şi-a măsurat talia şi picioarele, în direct
Oana Roman şi-a măsurat talia şi picioarele, în direct

Oana Roman, acuzată că nu a slăbit. Fiica lui Petre Roman s-a transformat incredibil în ultimele luni, după ce a devenit adepta unui stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie corectă şi mişcare fizică.

Cu toate acestea, mulți au fost cei care au spus că schimbarea este prezentă doar în fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare, iar atunci când are parte de apariții TV, transformarea fizică este insesizabilă.

Citeşte şi: Oana Roman, în costum de baie. Cum arată vedetă după ce a slăbit 20 de kg

Oana Roman, acuzată că nu a slăbit

Oana Roman a făcut proba centimetrului, în direct, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul incredibil.

Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu foarte bine că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interese. Totul a pornit de la o poză, despre care toată lumea a spus că eu mi-am trucat picioarele, mi-am schimbat picioarele.”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Vedeta măsoară la gleznă 21 de centimentri, iar în talie 84 de centimentri, de la 98. „Şi în ziua în care m-am dus la spital, aveam gleznele la fel de subţiri ca acum. Nici când am a fost însărcinată în nouă luni, nu am avut retenţie de apă şi nici nu mi s-au umflat picioarele„, a mai spus vedeta.

Oana Roman își desființează tatăl, pe Petre Roman

Oana Roman

este supărată pe tatăl ei, Petre Roman, care a uitat de ziua nepoatei sale, Isabela. Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a împlinit 7 ani, prilej cu care părinții ei, divorțați de doar o săptămână, i-au făcut micuței o petrecere pe cinste.

Din păcate, de la party au lipsit toți bunicii micuței, inclusiv Petre Roman, care nici măcar nu și-a sunat nepoata să-i spună „La mulți ani!”.

De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. D

ar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul!

În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a scris Oana Roman într-un Insta Story.